Šta je novo?

System Restore ne radi

Dabar

Čuven
Učlanjen(a)
26.01.2001
Poena
619
Koristim WinMe isključivo radi system restora. U zadnje vreme kada ga startujem, on krene pa odjednom pokrene restart pre završenog posla, uz obaveštenje da posao nije uspešno završen.
Da li mu možda neki program (a imam ih podosta instalisano) ne pravi neki problem? Da li je neko imao takav problem?
Pozdrav!!!

Zašto "moved"? boom Očekujem objašnjenje.

Dabar je napisao(la):
Zašto "moved"? boom Očekujem objašnjenje.

Brrr, nemoj samo da me bijes :D

Sys Restore je sastavni deo Windowsa (ME i XP) i samim tim spada u sekciju "Operativni sistemi" a ne u aplikacije, gde si ti ovaj thread metnuo...

Pozdrav ;)

omnik je napisao(la):
Brrr, nemoj samo da me bijes :D

Sys Restore je sastavni deo Windowsa (ME i XP) i samim tim spada u sekciju "Operativni sistemi" a ne u aplikacije, gde si ti ovaj thread metnuo...

Pozdrav ;)
Pardoniram :D Čim sam kliknuo na Submit reply, palo mi je napamet o čemu se radi, ali malo kasno. A i rano je pa čovek još uvek kunja hrkk:p
A bilo bi lepo kad bi još video i neki odgovor.
Pozdrav!!!

Instaliraj Go Back. Nećeš se pokajati. Radi sasvim OK. Posle njegove instalacije neće ti ni trebati System Restore. Fajl se nalazi u Norton System Works 2002 disk, a verovatno ga ima negde i na netu.

Poydrav

Kerry

Ma SysRestore je kod ME-a veoma lose odradjen, svojevremeno sam gubio snimljene pozicije iz cista mira...tako da ga posle nisam ni koristio,a prelazak na XP?

a prelazak na XP? [/B][/QUOTE]
Mislio sam o tome, ali kako sam čuo malo je 256Mb i Cel300A.
Pozdrav!!!

Evo resenja:
1.system restore kod winME je lose odradjen pa moras da nadjes zakrpu.Imao sam isti problem,s toga windows update osim ako:
2.osim ne drzis 2 'windojsa' ili vise a pri njihovom instaliranju
si to radio iz winME,tada ti nema pomoci.Problem koji sada ja imam je upravo to.Premda se moze logicki zakljuciti zasto je to tako,ipak trazim resenje od Cika Bila ili nekog od vas za sta bih
bio veoma zahvalan.....(D)

Dabar je napisao(la):
a prelazak na XP?
Mislio sam o tome, ali kako sam čuo malo je 256Mb i Cel300A.
Pozdrav!!! [/quote]

Ma 256 MB je savim dovoljno, a tog celerona klokni na 450 i opusteno

Nema veze koja koja je machina u pitanju...mora da radi....inace sad cu da svratim do Chika Bila i ......

Nazad
Vrh Dno