Šta je novo?

System Mechanic 4.0h ...

stefan2

Čuven
Učlanjen(a)
20.03.2002
Poena
620
Program mi je prijavio brdo duplih fajlova i na C:Win XP i na D:igrice particiji kod opcije "Eliminate Duplicate Files" (cca 400 Mb) kako mogu znati sta smem,a sta ne smem obrisati od svega toga sto mi je izlistano kao dupli fajlovi i da li da uopste to brisem.Ne moguce da i na C: particiji gde mi je operativni imam duplirane fajlove koji su i po 30 Mb velicine.Pomagajte ako znate.

Bolje bi bilo da nediraš ništa, jer u suprotnom ćeš obrisati i ono što ti treba. Ako hoćeš već da brišeš duplikate onda prvo uradi backup sistema pa kreni ručno i obavezno pročitaj šta brišeš.

Preporučujem da uopšte ne koristiš opciju "Eliminate duplicate files".Tu je najveća verovatnoća da se izbriše ono što ne želiš

Čensi G. je napisao(la):
Preporučujem da uopšte ne koristiš opciju "Eliminate duplicate files".Tu je najveća verovatnoća da se izbriše ono što ne želiš
Slazem se. Nikad probao, niti cu.

Bitna stvar kod programa za pronalazenje duplih fajlova je koriscenje "filtera" odnosno kriterijuma po kojima bira duple fajlove.
Recimo, ja sam posebno pregledao samo *.mp3 fajlove i nasao 20ak duplih, pa tako i neke *.jpeg-ove i *.gif i to u posebnim direktorijumima.

Nazad
Vrh Dno