vladat1
- CoH -
- Učlanjen(a)
- 26.11.2004
- Poena
- 1,175
Moja oprema
- CPU & Cooler
- NH-C12P SE14 , Ryzen 7 3800X
- Matična ploča
- MSI B450 Gaming plus
- RAM
- Kingston Fury Renegade 2 x 16 GB - 3600Mhz
- GPU
- GeForce GTX 1060 GAMING X 6GB
- Zvuk
- S.M.L.S 8A
- PSU
- Seasonic Focus Plus 750w 80+ platinum
- Kućište
- HAF 912 PLUS
- Miš & tastatura
- Logitech G610 , LOGITECH G403 HERO
- Ostale periferije
- Blue Snowball Ice
- Pristup internetu
- Optički internet
U mogućnosti sam da nabavim Synology iUSB250 Pocket Backup.
http://www.ebay.de/itm/Synology-iUSB250-IDE-Festplattengehause-Pocket-Backup-Losung-/201301754692?pt=DE_Computing_Heimnetzwerkspeicher_NAS_&hash=item2ede850344
Mada imam par nedoumica. Da krenem od početka. Za šta mi treba. Imam jedan HDD od 1TB. Ubacio bih ga u neko kućište, da mogu da ga pomeram na 2 lokacije. Ne baš tako često. Ne daje mi se neka velika lova za to. U izbor je ušao i LC Power LC-25U3-Becrux SATA USB 3.0. Pročitao sam jedan komentar vezan za LC-25U3
Tako da se dvoumim. Synology je po meni bolja marka, ali je prestala da proizvodi ovaj proizvod još 2010 godine. Naravno, u izbor maže da uđe i neko 3 rešenje
Dajte mi neki komentar, predlog.
http://www.ebay.de/itm/Synology-iUSB250-IDE-Festplattengehause-Pocket-Backup-Losung-/201301754692?pt=DE_Computing_Heimnetzwerkspeicher_NAS_&hash=item2ede850344
Interface
USB 2.0
kompatibel zu USB 1.1
2,5" IDE Festplatten
Anschluss
Mini USB Buchse
5V Buchse
LED Anzeigen
POWER: Power Status
ACTIVE: HDD Aktivitäts-Status
SECURITY: Passwortstatus
Betriebstemperatur
5°C bis 35°C
Abmessungen
120 x 75 x 20 mm (L x B x H)
Gewicht
0,1 kg (ohne Festplatte)
iUSB250
Bedienungsanleitung (mehrsprachig: Deutsch, Englisch, Französisch, Spanisch)
USB-Kabel (1m lang)
USB-Stromkabel (1m lang)
Installations CD
Mada imam par nedoumica. Da krenem od početka. Za šta mi treba. Imam jedan HDD od 1TB. Ubacio bih ga u neko kućište, da mogu da ga pomeram na 2 lokacije. Ne baš tako često. Ne daje mi se neka velika lova za to. U izbor je ušao i LC Power LC-25U3-Becrux SATA USB 3.0. Pročitao sam jedan komentar vezan za LC-25U3
Utisak kao konzerva, kabl uz njega glomazan i krut Posle mesec dana zamenjen u garantnom roku. Opsti utisak je u skladu sa cenom. SSD koji sam stavio, klopara i mrda se u kucistu, tako da je palo "budzenje" kabl koji ide uz njega je glomazniji za nosenje nego rack. Uzeo preko ebay-a kraci i meksi za manje od dva dolara sa postarinom. Sledeci rack ce biti silverstone.
Tako da se dvoumim. Synology je po meni bolja marka, ali je prestala da proizvodi ovaj proizvod još 2010 godine. Naravno, u izbor maže da uđe i neko 3 rešenje