Šta je novo?

SyncMaster 913n

sljamka

Slavan
Učlanjen(a)
29.03.2005
Poena
319
Star 5 godina. Poceo je da se cudno ponasa, bez ikakvog razloga pocne da treperi, vidno, tako od prilike na svakih 10 minuta, treperi jedno 30-ak sekundi. Sta mislite jel grafika pocela da zeza, napajnje ili je sam monitor pri kraju. Hvala.

Ja imam slican problem na samsungu 204b ali samo kad se pali treperi slika jedno dvadesetak sekundi i onda je sve normalno.Isto tako dok je komp ukljucen ako iskljucim monitor na jedno dvadeset minuta i kad ga ponovo ukljucim opet slika treperi odredjeno vreme i onda je sve normalno.Kao da se desava kad da kad je lcd hladan onda treperi slika a cim se malo zagreje slika se vrati u normalu.
Da li neko mozda zna u cemu je problem?Inace lcd je u garanciji kod erc-a jos nekih mesec dana ali sam nesto nacuo da su oni pukli pa ne bih da nosim tamo lcd.
Svaka preporuka dobrodosla.

Ja imam slican problem na samsungu 204b ali samo kad se pali treperi slika jedno dvadesetak sekundi i onda je sve normalno.Isto tako dok je komp ukljucen ako iskljucim monitor na jedno dvadeset minuta i kad ga ponovo ukljucim opet slika treperi odredjeno vreme i onda je sve normalno.Kao da se desava kad da kad je lcd hladan onda treperi slika a cim se malo zagreje slika se vrati u normalu.
Da li neko mozda zna u cemu je problem?Inace lcd je u garanciji kod erc-a jos nekih mesec dana ali sam nesto nacuo da su oni pukli pa ne bih da nosim tamo lcd.
Svaka preporuka dobrodosla.

Pa nego kod koga ćeš da nosiš nego kod njih. Jedino ako sam znaš da popravljaš.
Bolje nosi dok ti nije istekla garancija, taman da se nadaš da nemaju više taj
model na stanju pa da ti daju nešto novije i veće ;)

Pa nego kod koga ćeš da nosiš nego kod njih. Jedino ako sam znaš da popravljaš.
Bolje nosi dok ti nije istekla garancija, taman da se nadaš da nemaju više taj
model na stanju pa da ti daju nešto novije i veće ;)
Cuo sam neku pricu u vezi erc-a da su pukli kao firma.Ne bih zeleo da prodjem kao mnogi koji su kupovali u eurolinku a on pukao i cak i oni koji su odneli neku stvar na reklamaciju nisu uspeli da je izvuku nazad.
Da li moze neko da mi potvrdi da je sa erc-om sve ok ili su blizu propadanja?

Izvinjavam se.:D
Omanuo sam u vezi garancije.Istekla je jos 17.10.2009 godine.Sad sam proverio.Bio sam ubedjen da sam lcd kupio 2007 ali greska u koracima.
Kupljen je 17.10.2006 godine.

E pocelo je sve duze da traje, lici na CRT sa izuzetno niskim refresom. Ima li nekog sa slicnim iskustvom, zanima me sta ce me izdati grafa napajanje ili monitor-mi je najsumnjiviji.

Drugarica imala problem sa doticnim monitorom,slika samo potamni i nazire se pa skroz nestane pa dodje,srecom 2 meseca pre kraja garancije tako da je dobila novi. Ne bih da te plasim ali taj tip monitora je bas kvarljiv :/

Najbolje probaj i drugu graficku ili taj monitor probaj na drugom racunaru, ako je isto onda sta da ti kazem, novi monitor (ili eventualno taj na servis negde).

Evo vam tema, pa ko se uklapa u opis kvara...zna šta mu je činiti :).

Star 5 godina. Poceo je da se cudno ponasa, bez ikakvog razloga pocne da treperi, vidno, tako od prilike na svakih 10 minuta, treperi jedno 30-ak sekundi. Sta mislite jel grafika pocela da zeza, napajnje ili je sam monitor pri kraju. Hvala.

Mozda su samo naduti kondenzatori u pitanju, zamenom istih mozda mozes da resis problem.

Vrh Dno