Šta je novo?

Sync N95 kalendar sa Outlook-om

JSN

Slavan
Učlanjen(a)
17.01.2009
Poena
319
Zna l neko kako da sinhronizujem kalendar sa N95 na outlook posto hocu da prebacim na jedan win mob i na jedan android isto to
da ne moram da se zezam da ukucavam sve posebno
kontakte sam odradio bez problema...al kalendar nikako nerviram se vec 2 dana

Znam da zvuci glupo ali ... Nokia PC suite ima tu opciju , i lepo sve radi samo stikliras da pod "sync" sinhronise i kalendar ?

jeste...al taj kalendar posle ne mogu da prebacim ni na win mob ni na android...a meni bash to treba...

N95 > Outlook
Outlook > Win Mobile - ne znam zašto neće, mora da radi
N95 > Gmail account (kalendar) http://www.google.com/mobile/sync/index.html (kroz aplikaciju ili exchange, ne znam kako je moguće) - što automatski znači da će da bude i na Androidu

malo pešačenja, ali izvodljivo

Imaš softver Mobile Master (Professional) koji služi da prebacuje podatke on-the-fly sa telefona na telefon, kao i za backup i restore. Dobar je softver.

Imaš i online servis, mobyko.com, gde bekapuješ podatke online, pa ih zatim možeš uploadovati na drugi telefon.

Hvala ljudi na odgovorima...al ja vec zavaljah nokiu...
al nema veze..pred prodaju sam napravio ceo backup...pa planiram kad kupim e72 da povratim sve tamo
nadam se da ce moci...

nego mozda je glupo pitanjce...a sad iz tog backup-a ne mogu nikako da izvadim kalendar dok ne povratim ceo backup na neki telefon???
ili ima neka caka?

Nazad
Vrh Dno