voodoons
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.08.2005
- Poena
- 380
Zadnjih ne znam ni ja koliko telefona sto sam izmenjao a svi su Symbian S60 3rd, mi u Log-u prikazuju za svaki poziv ikonicu mob.telefona.
Problematika:
Osoba A iz imenika ima 3 broja, 2 mobilna i jedan fixni.
Fiksni je upisan kao Home number, ima ikonicu klasicnog telefona.
Prvi mobilni je upisan u polje Mobile number, ima ikonicu mobilnog telefona.
Drugi mobilni je upisan kao Fax number i ima ikonicu Faxa.
Zovem osobu A na drugi mobilni i u toku poziva mi je nacrtana ikonica faxa i ispisuje broj koji zovem. Kako zavrsim poziv i udjem u listu poziva, tamo je sad nacrtana ikonica mobilnog telefona, ne faxa. Ako nazovem ponovo taj broj, opet ce mi u toku poziva iscrtati ikonicu faxa a posle u listi je opet ikonica mobilnog.
Ista stvar je i sa dolaznim pozivima.
Osoba A me zove sa fixnog, iscrtana ikonica klasicnog telefona a posle u listi je ikonica mob.telefona.
Mogu lako da se zeznem ukoliko nekog zovem iz liste poziva, misleci da zovem na mobilni a ustvari, nazovem na fixni...
Ovaj problem, recimo nemam sa E50, poslednja verzija softvera ali imam sa gomilom drugih symbian 9.x telefona..
Kakva je situacija kod vas?
Problematika:
Osoba A iz imenika ima 3 broja, 2 mobilna i jedan fixni.
Fiksni je upisan kao Home number, ima ikonicu klasicnog telefona.
Prvi mobilni je upisan u polje Mobile number, ima ikonicu mobilnog telefona.
Drugi mobilni je upisan kao Fax number i ima ikonicu Faxa.
Zovem osobu A na drugi mobilni i u toku poziva mi je nacrtana ikonica faxa i ispisuje broj koji zovem. Kako zavrsim poziv i udjem u listu poziva, tamo je sad nacrtana ikonica mobilnog telefona, ne faxa. Ako nazovem ponovo taj broj, opet ce mi u toku poziva iscrtati ikonicu faxa a posle u listi je opet ikonica mobilnog.
Ista stvar je i sa dolaznim pozivima.
Osoba A me zove sa fixnog, iscrtana ikonica klasicnog telefona a posle u listi je ikonica mob.telefona.
Mogu lako da se zeznem ukoliko nekog zovem iz liste poziva, misleci da zovem na mobilni a ustvari, nazovem na fixni...
Ovaj problem, recimo nemam sa E50, poslednja verzija softvera ali imam sa gomilom drugih symbian 9.x telefona..
Kakva je situacija kod vas?
Poslednja izmena: