Ima veoma loše rutiranje - ovi što se žale na Sygic ne znaju šta je loše. Sve ostalo je sjajno, ali ovo je baš baš loše. Primeti se čim se malo duže koristi - neće baš svaki put davati užasnu putanju, ali često. Preporučujem ti Mapfactor Navigator, free verzija je ok, ali nudi samo jednu rutu do odredišta.Magic earth je novo otkrovenje za mene, samo moram još da ga testiram.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Ja sam se vraćao, stavio Home da mi tri varijante,ali sam se nešto zamislio i "on" je startovao, pretpostavio sam da je najbrža i najkraća, ali čim sam krenuo "nizbrdo" i oko Užica , krenulo je nelogično rerutovanje,posle reseta sve bilo savršeno, Surčin obilaznica, izasao za aerodrom i posle Blok 44Skoro sma išao baš put Zlatibora. I zbog nekih radova zadao sam mu putanju kroz centar Čačja. Odradio je sve bez problema. Mada je na jednom mestu gde sam namerno presekao, krenuo da vraća nazad, sve dok nisam izbio na glavni put, e tu se opasuljio i proračunao novu rutu.
Elem, Sygic vas nikad neće odvesti u "favele", sem ako baš ne insistirate na tome. - novi slogan za Sygic
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
Real time traffic za Srbiju ima odavno ali je u World Real time traffic a ne u običnom.Ja sam svojevremeno platio licencu za EU mape za Sygic 20e, ali sam skoroz prestao da ga koristim zbog nedostatka real time traffic za Srbiju.
Ima li nekih naznaka da će to dodati?
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari