Šta je novo?

Syberia problem

skroller

Čuven
Učlanjen(a)
20.03.2002
Poena
619
Problem je sledeci:
Stigao sam do 4 dela (Komkolzgrad). Pomocu automatona koji izgleda kao radnik navijem voz i vratim se nazad (sa automatonom-radnikom) dva
puta. Ali sta se desava ? Kad izadjem iz automatona radnika nema kursora, i dugmad na misu ne reaguju. Znaci igrica ne blokira, ali jednostavno nema kursotra i mis ne reaguje. Jel imao jos neko ovaj problem i da li ga je neko resio i kako ?

samo da dodam da je Syberia odlicna igra. Ja sam tek u fabrici one Ane, patim se jos sa pokretanjem onih komandi u fabrici (treba da napravim cizme onom automatonu).
Trebutno nemam slobodnog vremena za igranje igrica, inace jedva cekam da vidim za one suze na kraju igre. Ko je citao opis u SK-u zna o cemu pricam.

:wave;

igrica je fenomenalna !! Presao je celu :p ali nema suza na kraju, bar ja ne vidim po cemu bi kraj bio tuzan. Mada sam citao i ja opis u SK

Da igra je fenomenalna, mozda najbolja avantura posle Grim Fandanga!

Slazem se sa vama, igra je zakon. Jedva cekam nastavak...

a na koju foru je grim f. ? Isto izvodjenje kao syberia ?

skroller je napisao(la):
a na koju foru je grim f. ? Isto izvodjenje kao syberia ?
Grim fandango je najbolja avantura od LucasArts-a! Mozes da pogledas screenshot-ove ili opis igre na njihovom sajtu. Jedan od najboljih igara, ako volis avanture!(za mene no.1) Nije slican siberiji po izgledu, samo po zanru. Nabavi je, neces se pokajati, ako ti se svidela syberia, odusevices se!
Pozdrav

Ufretin je napisao(la):
Grim fandango je najbolja avantura od LucasArts-a! Mozes da pogledas screenshot-ove ili opis igre na njihovom sajtu. Jedan od najboljih igara, ako volis avanture!(za mene no.1) Nije slican siberiji po izgledu, samo po zanru. Nabavi je, neces se pokajati, ako ti se svidela syberia, odusevices se!
Pozdrav
meni je bolji serijal Monkey Island
(imam i ovaj zadnji Escape, ali nemam jednostavno vremena da ga igram :( :( :( )

P.S. jel igrao neko onog "Cassanova" -u (Slovenci radili valjda)?

][V][ATRIX™ je napisao(la):
meni je bolji serijal Monkey Island
(imam i ovaj zadnji Escape, ali nemam jednostavno vremena da ga igram :( :( :( )

P.S. jel igrao neko onog "Cassanova" -u (Slovenci radili valjda)?

Nije los ni monkey island, ali meni se mnogo vise svidja prica u grim fandango-u! Jel "Cassanova" isto u ovom fazonu? Kad je pravljena?

samo da dodam da je Syberia odlicna igra. Ja sam tek u fabrici one Ane, patim se jos sa pokretanjem onih komandi u fabrici (treba da napravim cizme onom automatonu).
Trebutno nemam slobodnog vremena za igranje igrica, inace jedva cekam da vidim za one suze na kraju igre. Ko je citao opis u SK-u zna o cemu pricam.

Ispričaš se sa njim, i on ti da planove za pravljenje. Prethodno si valjda van fabrike ubacio bateriju u fabriku i pokrenuo onaj točak i onim automatonom prebacio bateriju na proizvodnu traku. I onda se kod ulaza u fabriku popneš uz stepenice, pa prodješ pored one kancelarije gde je ona fora sa knjigom, i odeš gore na neki komandni panel. Pomeriš levu ručku da materijal bude drvo, uključiš 3ću traku(jedini prekidač koji svetli) i ubaciš planove u otvor. Pritisneš desnu ručku i napraviš cipelice....

Wakizashi je napisao(la):
Ispričaš se sa njim, i on ti da planove za pravljenje. Prethodno si valjda van fabrike ubacio bateriju u fabriku i pokrenuo onaj točak i onim automatonom prebacio bateriju na proizvodnu traku. I onda se kod ulaza u fabriku popneš uz stepenice, pa prodješ pored one kancelarije gde je ona fora sa knjigom, i odeš gore na neki komandni panel. Pomeriš levu ručku da materijal bude drvo, uključiš 3ću traku(jedini prekidač koji svetli) i ubaciš planove u otvor. Pritisneš desnu ručku i napraviš cipelice....

Nemoj da kvaris coveku zadovoljstvo otkrivanja, ako se negde zakoci pitace sam. Ako nekog zanima evo linka za komletno resenje igre, ali prepurucujem da koristite samo u slucaju zaglavljivanja
http://www.kompjuterskeigre.com/ser/search/default.asp?Oblast=zavrsnica&Search=syberia

Suze, suze, ali i hrabrost :D

Nazad
Vrh Dno