Šta je novo?

Syberia problem - odlepicu POMOZITE

• Začetnik teme Začetnik teme Heaven
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Heaven

Čuven
Učlanjen(a)
23.03.2002
Poena
610
ako neko zna, ako je igrao ili igra, deo koji se odnosi na onaj univerzitet, ostalo mi je da dignem vodu da onaj brodic pogura moj voz pa da vise odem u tri lepe p.... ma.....e. Kad pridjem onoj kontrolnoj tabli sta treba da otkucam, nerazumem onaj natpis za upotrebu, jer treba da nadjem nesto kako bi ga desifrovao, jos treba i da sacekam ono predavanje kako bi uzeo lutkicu nazad. Zna li neko nesto, ocajan sam POMOC. Unapred hvala 🙂

Heaven je napisao(la):
ako neko zna, ako je igrao ili igra, deo koji se odnosi na onaj univerzitet, ostalo mi je da dignem vodu da onaj brodic pogura moj voz pa da vise odem u tri lepe p.... ma.....e. Kad pridjem onoj kontrolnoj tabli sta treba da otkucam, nerazumem onaj natpis za upotrebu, jer treba da nadjem nesto kako bi ga desifrovao, jos treba i da sacekam ono predavanje kako bi uzeo lutkicu nazad. Zna li neko nesto, ocajan sam POMOC. Unapred hvala 🙂

Car ovakvih avantura ( posto sam cuo da je izvanredna ) da sam pronalazis resenja. Kada negde zapnes probaj ponovo da analiziras stvari i da problem osmatras drugacije. Ne mozes stalno da se oslanjas na druge...
Veruj mi; to ce ti pomoci i u svakodnevnim situacijama.
Reci mi, imas li starijeg brata ili sestru?
POZ

Evo ti fajl, pa ga po potrebi koristi. Ja sam isto ovde molio za pomoc, ali dosadi mi da jurim ljude i da chekam. Koristio sam ovaj fajl samo u trenutcima totalne isfrustriranosti (3-4 puta u toku cele igre). U svakom sluchaju, igra ima debilan kraj, ali to je valjda kao najava za nastavak...

Re: Re: Syberia problem - odlepicu POMOZITE

olfrud je napisao(la):
Car ovakvih avantura ( posto sam cuo da je izvanredna ) da sam pronalazis resenja. Kada negde zapnes probaj ponovo da analiziras stvari i da problem osmatras drugacije. Ne mozes stalno da se oslanjas na druge...
Veruj mi; to ce ti pomoci i u svakodnevnim situacijama.
Reci mi, imas li starijeg brata ili sestru?
POZ

Igricu igram sa sestrom, posto smo oboje navukli neki virus pa nista neradim i nemam obaveze na faksu igram igricu na koju se sestra navukla. Sve u svemu igrica je ok, ranije kad negde zapnem prespavam pa lepo sve ispocetka medjutim postaje malo nehumano vec tri dana ne znam kako cu dalje ni ja ni sestra, stoga zahvaljujem se na dobijenom *.zip fajlu, a i na zivotnoj filozofiji "to ce ti pomoci i u svakodnevnim situacijama" 🙂

pozdrav svima

E imam i ja jedan problem sa SYBERIOM, naime - imam je kao *.vcd (Virtual Drive) fajlove. I lepo sve to se instalira i kada pokrenem igru nece da radi vec prijavi - "Please Insert Syberia disk I" - a oba su 'ubaccena',...

Jel ima neko resenje ?

milanbb je napisao(la):
E imam i ja jedan problem sa SYBERIOM, naime - imam je kao *.vcd (Virtual Drive) fajlove. I lepo sve to se instalira i kada pokrenem igru nece da radi vec prijavi - "Please Insert Syberia disk I" - a oba su 'ubaccena',...

Jel ima neko resenje ?

Probaj ponovo da instalirash (znam da zvuchi glupo). Meni sa vcd-om lepo radi, i to samo jedan vcd, ovaj drugi sam odmah posle instalacije obrisao.

Nazad
Vrh Dno