Šta je novo?

Syberia 2 potrebna pomoc

mrachni

Čuven
Učlanjen(a)
02.08.2005
Poena
630
Odmah na pocetku igre sam zastao.
Zna li neko u prvom gradu gde da nadjem gorivo za masinu za ugalj da bi nastavio putovanje.Vec 2 dana se mucim i ne znam gde vise da idem i sa kim da pricam.
Unapred hvala.

Moj ti je savet da walkthrough koristis bas ako moras, nema smisla igrati avanturu na taj nacin.
Da li si otvorio vrata i sisao niz stepenice, resenje se nalazi dole.
Devojcici treba da das slatkis (i to odredjeni) i ona ce ti dati kljuc od tih vrata.
Slatkis uzimas u prodavnici uz malo truda.
Koliko se ja secam treba da pokrenes masinu za ugalj, to jest da je napunis gorivom. Masina se nalazi u pored devojcice.

Sve sam ja to prosao i uzeo kljuc i slatkise ali ne znam gde da nadjem gorivo gde?

:wave: Kada sidjes sa stepenista, uputi se pored drvene ograde i skini poster sa rupe na istoj. Oslobodi onog meshanca i pametniji brat ce krenuti da ga juri. Onda nastupas ti, tj., krades gorivo dok brat retard spava...

I poslušaj savet, nemoj da koristiš walkthrough , bolje postuj u ovom threadu pitanja i mi će mo ti davati nagoveštaje (nikako kompletna rešenja jer onda gubi draž). Čovek kada jednom pogleda u walkthrough posle za svaku sitnicu brlja po rešenjima. Nije to to. Kao da ti neko priča film unapred :mad: . Ne znam za druge, ali ja to baš mrzim.
Odgovor za gorivo si "gore" već dobio, tako da...pišemo se uskoro :D .
Šala...ajde samo guraj i uživaj. Igra je vrh (inače ja Syberiu 1 i 2 smatram kao jednu igru ;) ).
Pozdrav. :wave:

Naravno da necu da koristima walktrough,onda nema drazi igre ako znam sta i gde treba da radim,hvala na savetima.

Vrh Dno