Šta je novo?

Syberia 2 demo

Tooooooo ako je neko skinuo taj demo daj bre raspalite po utiscima!!!!

Skinuo ga i odlican je. Radnja se nastavlja u Sibiru, gde Kate sada prati neko zivotinjce, nije pas nije meda? Trenutno je upecala neku ribu i njom pokusava da podmiti medveda koji joj ne da da izadje iz kuce.Ma za avanturiste je igra dugo ocekivana, po gotovo zaone koji su odigrali ,kao ja , prvi deo.

Dobar je stvarno ali skinite i Trailer za LOTR: Battle for Middle Earth nogo je dobar

Fenomenalna vest !!! Mada ne znam ko mi je reko da je nastavak izasao jos pre mesec dana...mora da je neko lupio,mozda je zato nigde nije bilo :) uglavnom jedva cekam da vidim drugi deo, i onako mi je prvi deo bio prekratak... :trust:

Prvi deo me je prosto odusevio kako pricom tako i grafikom!!!

Ja sam skinula demo srednje velicine, 11 nesto, ali ne mogu uopste da pustim...kaze unknown file type... Cekam igricu onda :))

Mislis trailer srednje velicine, on je u QuickTime formatu (.MOV ekstenzija) i verovatno nemas na racunaru instaliran QuickTime Player sa kojim bi mogla da ga odgledas.

Skini manju varijantu 6MB koju mozes da pogledas u Media Playeru.

Demo je zanimljiv ali jako kratak (10-ak minuta igre računajući i razmišljanje) tako da je pitanje vredi li skidati tih 80 i nešto MB. :mad:

Vredi, veruj mi. Prelepa zimska idila.

Jel se moze stici najdalje do kuce i tu upecati riba i onda te medo Dobric zabravi unutra ? :D :)

Sjajna vest, u medjuvremenu sam pokusao da se zanimam sa Jack The Ripper-om, po najavama je izgledao odlican, ali sam se blago receno razocarao sa igrom.

Da, kada das ribu medi, izadjes i kada preskocis poruseni mostic kraj.

Nazad
Vrh Dno