Šta je novo?

sx10is mišljenje

Lug11322

Slavan
Učlanjen(a)
02.12.2007
Poena
320
ne znam ni kako da počnem..ovako; prošle nedelje na tari sam razbio mog sx120is, (nešto mi ga ni nije žao:trust:), a para za dslr nema i neće kanda ni biti tako skoro:( . treba mi dakle nešto-multi, i imam ponudu za sx10is za 230e., sa 4000 okidanja, očuvan. gledam po forumima, džombav je i čini mi se težak za nosanje i voleo bi da čujem neki komentar nekoga ko ga ima, imao, koristio.. vredi li to tih 230e. kad se uzmu o obzir gabariti težina i ostale mane?

edit: nestrpljivo čekam neki komentar

Poslednja izmena:
ja ne bih dao tolike pare na njega...ja sam pre neki dan uzeo fuji s9600 za 150e(polovan) i mislim da je to najbolja kupovina za te pare...znaci nadjes taj fuji(koji nasapram tog canona ima sve bolje osim zuma, koji je skoro 2 puta manji...20x naspram 10.7x), kupis neku lowepro torbu za njega, kupis sanyo punjac sa 4 eneloop baterije, i sve ispadne ispod 200e a imas super aparat :D

za te pare moze da se uzme neki polovan dslr(canon 350d+kit, 400d+kit, nikon d40+kit) ali ako neces sa kit objektivom, moraces neki drugi objektiv da kupis i onda sve ispada skuplje :)

kanda neću ni ja, ima i sx20 za 250e. tako da..što se tiče dslra ne bih uzimo ništa ispod 450d, od nikona..ne znam, fale sredstva:( , videću kad se probudim, možda me ovo prođe pa kupim neku grafičku..a ipak treba mi aparat..

Nazad
Vrh Dno