Koliko samo postova na ovaj thread ima

Symbian vs "bilo_sta"... pa zar se o tome uopste i razmislja???
Symbian je platforma na kojoj vise ni sam ne znam zasta sve ne postoji aplikacija (obrada slika, video / audio plejeri, sekretarica, kalendari, file menadzeri, blokada poziva, icq, irc, telnet, browseri, word / excel / pdf readeri, emulatori za c64, gameboy, mame, spectrum...), a ako nesto nema sto mi treba, uzmem pa napravim sam

I da, Symbian se glavi... barem jedanput nedeljno, ali pre cu potrositi tih 15sec nedeljno za restart telefona nego kupiti neki krshphone sa ogranicenom memorijom i ogranicenim aplikacijama. Ko kaze da su S60 telefoni cigle, nek uzme 6600 u ruke; veci je od K700i za 1cm, ali je zato tanji. A sto se tice SX1... ima mp3 player koji opusteno pusta 44KHz, 16bit, Stereo... a MMC kartice se menjaju "on the fly" dok je upaljen telefon. Nesto i nisam primetio da K700i ima bolju kameru, pa cak iako ima, za Symbian postoje takve aplikacije koje izostravaju sliku sa kamere da se uneredis. Neka mi neko nabroji aplikacije sa K700i i kvalitet reprodukcije zvuka, da se malo nasmejem. A o mp3 plajeru necu ni da pricam
I da ne bude zabune...
SX1 pusta mp3 44KHz,16bit,stereo
6600 pusta samo 22KHz,8bit,mono