Šta je novo?

Switchable graphics i HP Pavilion dv6

ciciban

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2002
Poena
620
Evo već treći put mi pada sistem zbog naglog prestanka rada baterije... Radio je full scan sa antivirusom (uzgred rečeno Microsoft security essetials) i vrlo brzo nakon sto sam video da je baterija na 27%, pao je sistem. U prošla dva slučaja pokazivalo je da je baterija ispod 10% (to je i prihvatljivo-koliko i ukoliko su te indikacije uopšte tačne). Pitam se zašto, kao kod Acera, nema prozora sa upozorenjem da će baterija uskoro "iscuriti"? Ovog puta kad sam ukljucio ispravljac, i sistem se digao, pored nastavka antivirusnog skeniranja, pojavio se prozor sa pitanjem vezano sa Swtchable graphics, u smislu da li zelim da prebacim na integrisanu grafiku... Zatvorio sam taj prozor kako bi antivirus dovršio skeniranje... Moguće je da problem naglog curenja baterije proističe iz cinjenice da eksterna grafika ATI RADEON 5470 vuce dosta struje... Nisam još stigao da istražujem sve uslužne i druge programe koji idu uz ovaj Laptop (možda zbog činjenice da su mnogi programi, i pored toga što je pri instalaciji OS prebačen na Engleski jezik, i dalje ostali na nemačkom), a nisam uz njega dobio nikakvo uputstvo u vidu knjižice (osim brošure sa dve stranice)... Za početak kako se vrši prebacivanje između integrisane i eksterne grafike (ja sam mislio da to ide automatski)? Vidim da ima i mogućnost da se bez podizanja operativnog sistema ode na internet (čak i na Skajp), pa me i tako nešto živo zanima... Pogotovu što na ADSL-u imam Bridge konekciju, a i wireless konekcija je šifrovana preko Win7...?

Nazad
Vrh Dno