Šta je novo?

Sweatcoin (walk2earn/marketplace)

euanknik

Slavan
Učlanjen(a)
14.12.2015
Poena
205
Za razliku od one gluposti od Pi networka, ovo zapravo radi i ima kakav-takav business model. Marketplace i wallet njihov izlaze sredinom Septembra, dosta CT ljudi (Tascha Labs, i ovaj crnac npr ) se interesuju oko toga, mozda ce biti nesto od toga. Vidim popularno je po komentarima da se ljudi koji igraju ovo tj hodaju za pare, social engineeruju i ostanu bez tokena, a ima i OTC po discordima gde otprilike 5 dinara dodje jedan token, tj 1000 koraka, sto nije zanemarljivo na mesecnom nivou ko puno hoda. Token je u okviru appa ali bice lansiran kao ERC-20 i NEP-141 (na Near blockchainu), tj. StepN ekvivalent samo za near. Vidim imaju i nesto venture capital backinga.
I ja sam bio skeptican po pitanju biznis modela da nije glupost kao Pi, ali ako MKR DAO funduje tj dozvoljava launch na platformi, https://www.altfi.com/article/9759_sweatcoin-partners-with-dao-maker-to-launch-web3-fitness-token a oni su DeFi OGevi, izgleda mi legit.

Kome treba referal dole (5 coina se dobija), a wallet generise unutar appa, tj. seed phrase za njihov proprietary wallet koji izlazi sredinom Septembra kad i sam token

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno