Vajdaság
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.09.2007
- Poena
- 304
Heh, bas sad razmisljam i nikako da mi dodje u glavu. Kupjem laptop za filmovi/net/office/multitasking svrhu i 'ocu da mi ovo radi as faster as possible, but... necu da bacam pare na procesor koji mi ne treba. S druge strane, necu da kupujem celeron ako se ne isplati. Citao sam dosta tema ovde i da kupujem sad desktop, uzeo bih neku integrisanu plocu sa podrskom za PCI slot i celeron procesor.... i onda bi kad zatreba ubacio graficku i C2D il koji vrc procesor. Medjutim, ovde se radi o notebooku, tako da ovo nije bas najizvodljivije i najisplativije i zato postavljam ovde ovo pitanje.
Da li da kupim recimo celeron sa 1 ili 2gb rama (option 1.) ili CORE DUO (1 il 2 gb rama???) ili C2D (koji je optimum za ram???)?
Koja je (kolika) razlika izmedju CD i C2D? Nisam u ovim vodama i sve mi deluje kao "malo poboljsanja u vece povecanje cene i marketinske fore" ali nisam siguran jer nemam relevantne informacije.
Dank u!
:bottle:
Da li da kupim recimo celeron sa 1 ili 2gb rama (option 1.) ili CORE DUO (1 il 2 gb rama???) ili C2D (koji je optimum za ram???)?
Koja je (kolika) razlika izmedju CD i C2D? Nisam u ovim vodama i sve mi deluje kao "malo poboljsanja u vece povecanje cene i marketinske fore" ali nisam siguran jer nemam relevantne informacije.
Dank u!
:bottle: