B bluestar Čuven Učlanjen(a) 10.07.2003 Poruke 180 Poena 619 07.08.2003 #1 Zasto su toliko pale cene DIAL-up-a? Zanima me misljenje svih na forumu. Svako neka napise u najvise TRI recenice (bez previse filozofiranja). )) ps: postujte svi.
Zasto su toliko pale cene DIAL-up-a? Zanima me misljenje svih na forumu. Svako neka napise u najvise TRI recenice (bez previse filozofiranja). )) ps: postujte svi.
N nesharm Čuven VIP član Učlanjen(a) 11.12.2000 Poruke 2,778 Poena 680 07.08.2003 #2 1.Cekaj da pogledam u pasulj pa da ti kazem . 2.Telekom oborio cene zakupa linka 3.Provajderima lose ide posao, pa moraju da krenu sa dumping cenama. Pitanje je vec bilo postavljano nekoliko puta, bolje trazi preko search opcije.
1.Cekaj da pogledam u pasulj pa da ti kazem . 2.Telekom oborio cene zakupa linka 3.Provajderima lose ide posao, pa moraju da krenu sa dumping cenama. Pitanje je vec bilo postavljano nekoliko puta, bolje trazi preko search opcije.
Z ZoNi Banned Banovan Učlanjen(a) 30.08.2000 Poruke 8,085 Poena 859 07.08.2003 #3 zato sto sam im ja tako naredio!
A Aki Čuven Učlanjen(a) 01.03.2003 Poruke 70 Poena 609 07.08.2003 #4 Re Brzim razvojem wirles interneta cene ce jos drasticno padati kako na dial-up tako i u pristupu na wirles mreze!Na nase veliko zadovoljstvo!! cheers
Re Brzim razvojem wirles interneta cene ce jos drasticno padati kako na dial-up tako i u pristupu na wirles mreze!Na nase veliko zadovoljstvo!! cheers
drjackyll Čuven Učlanjen(a) 30.01.2002 Poruke 698 Poena 620 07.08.2003 #5 Re: Re Aki je napisao(la): Brzim razvojem wirles interneta cene ce jos drasticno padati kako na dial-up tako i u pristupu na wirles mreze!Na nase veliko zadovoljstvo!! cheers Kliknite za proširenje... Ne volim da lektorisem, ali ovo bas bode oci... wirles=wireless Mislim, sto onda ne pises dajlap? :mrgreen: ,)
Re: Re Aki je napisao(la): Brzim razvojem wirles interneta cene ce jos drasticno padati kako na dial-up tako i u pristupu na wirles mreze!Na nase veliko zadovoljstvo!! cheers Kliknite za proširenje... Ne volim da lektorisem, ali ovo bas bode oci... wirles=wireless Mislim, sto onda ne pises dajlap? :mrgreen: ,)