Šta je novo?

sveza instalacija Win 7 i cpu na 100%

dzidza_bidza

Slavan
Učlanjen(a)
09.09.2005
Poena
375
Sve sam rekao u naslovu.
Uradjena sveza instalacija Windows 7 Stater verzije i od samog starta, cak i pre instalacije drajvera, zauzece procesora je skoro nonstop na 100%.
Jel ima neko ideju?

Nije ti dobra verzija instalacije?

Pogledaj u task manager-u koji proces ti opterecuje procesor najvise,pa tu trazi resenje...

A kad je startovan Task Manager, zauzece je 0% i cim ga ugasis, opet skoci na 100%?

Ako je tako, dobrodosao u klub :)

Meni se to desilo 3 god posle instalacije W7, a "resenje" je dodavanje Process Explorer-a u startup.

^Prvi put čujem za taj problem imaš li neki link sa detaljnijim pojašnjenjem zašto nastaje i slično

Nisam siguran sta je tacno resenje jer sam svasta radio :), ali mislim da je problematican bio servis Windows Media Network Sharing Services , njega sam ugasio i sad izgleda ok.

^Prvi put čujem za taj problem imaš li neki link sa detaljnijim pojašnjenjem zašto nastaje i slično

Dugo nisam ni trazio resenje, a izgleda da se desava i drugima (Google "cpu 100% unless task manager open").

Elem, moguce objasnjenje i lek
http://answers.microsoft.com/en-us/...load-100/5936cbd2-a758-4a27-946f-0bac401d56f3

Nisam jos probao, ali hocu :)

Edit: probao sam - radi. Ovaj Trojan je prosao pored NOD-a, nedetektovan od MalwareBytes-a, SuperAntispyware-a, a zamaskiran kao genuine windows update. Cak je i opis servisa izgledao toliko verodostojno da sam se i sada pitao da li da ga skinem.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno