Šta je novo?

Sven bomwollen

dbaja

Čuven
Učlanjen(a)
06.02.2001
Poena
619
Da li je moguce crackovati Sven bomwollen igru koja ima samo 5 nivoa u DEMO verziji koju dele na netu?
Ako imate crack, molio bih vas da mi posaljete ovde ili na mail.
Hvala!

Doticna igra je free of charge i nema nikakav crack, a ako zelis jos jednu phenomediinu igru preporucujem Catch the Sperm 2.
Uskoro izlazi Oster edition koje zamenjuje pecurke jajima i tu su i zecevi [ce]!

uskrsnje izdanje je vec izaslo - postovao sam link u prethodnom postu o svenu
a igrica moze da se kupi - ovih 5 nivoa je free - za ostatak ne znamo...

GANDALF je napisao(la):
Doticna igra je free of charge i nema nikakav crack, a ako zelis jos jednu phenomediinu igru preporucujem Catch the Sperm 2.
Uskoro izlazi Oster edition koje zamenjuje pecurke jajima i tu su i zecevi [ce]!

Ma nije, ova verzija koju sam preuzeo s net-a se posle level-a 5 zavrsava. Upisujes ime u listu i gotovo. Ima neka caka da se produzi dalje igra, samo kako?

Koje su jos slicne igre Phenomediinim?

Pricalo se na forumu o nekoj igri sa skakutanjem po spratovima zgrade ...Kojih tako malih igrivih igara do 10MB ima?

Amon_Ra je napisao(la):
Ima, ako uspes da kresnes morsku sirenu :)

Cekaj, pa to sam uspevao, ali nista? Jel' mora svaki put kad se pojavi?

Sirena se pojavi svaki put kad upadneš u veliku baru...

Dajte ponovo uskrsnji link, a rekord mi je 2468 [bedno], u kompu mog drugara postigla sam 2781...
Koji je vas rekord?

GANDALF je napisao(la):
Dajte ponovo uskrsnji link, a rekord mi je 2468 [bedno], u kompu mog drugara postigla sam 2781...
Koji je vas rekord?

Ej, meni ova verzija (uskrsnja) posle level-a 3 daje do znanja da je kraj igri?
Da li je i kod vas tako?

GANDALF je napisao(la):
Koji je vas rekord?

://www.gonzo2k1.de/downloads/Setup_Sven-Oster-Edition.exe

I am f***in confused

D-KEE je napisao(la):
uskrsnje izdanje je vec izaslo - postovao sam link u prethodnom postu o svenu
a igrica moze da se kupi - ovih 5 nivoa je free - za ostatak ne znamo...

Skoro mi je dosao drug iz Lapova i u razgovoru mi je rekao da na hardu ima 2 verzije Svena, jednu od 5MB (u ovo sam jos i upucen ) i jednu od 75 MB :D:D (e ovo vec nisam znao boom ). Moze li neko da da neke opsirnije informacije?

Pozdrav :wave;

Ne moze, ovde niko nije ni postovao link ka tom velikom fajlu. Pitaj ortaka za razlike.

Sta da vam kazem...
Za taj od 75Mb na sajtu Phenomedia AG nema podataka, pouzdanih, ali ima nade da se dokopamo...
Kolko kinti za taj od 75Mb?

Vrh Dno