Šta je novo?

Sven BOMWOLLEN XXX XXL Vollversion

ZAP

Čuven
Učlanjen(a)
21.09.2001
Poena
720
Da li je neko probao ovog Svena (ima 69 nivoa) i ako jeste kakvi su mu utisci ?

Swen XXX XXL je komercijalni softver koji nije moguce download-ovati bez placanja ( 10 € )

Ne trazite warez linkove, a prvi post je editovan tako da na to i ne navodi. Mozete naravno diskutovati o utiscima i iskustvima. Ko ga ima i ko ga je igrao pretpostavljam da ga je i platio... :ang:

Pa da malo ne preterujete moderatori !!!!!
Nigde ni jednom reci, u mom postu, nije bilo nista o warezu, crack ili ne daj boze cak nekom linku. Pitanje je glasilo da li se isplati download ovu igru od 31 MB, a kad platis ovu igru moras je downloadovati

Imam utisak da ni vi sami ne znate sta ovde sme a sta ne :oops:

Gresis.

Da objasnim: sa zvanicnog sajta http://sven.bild.de/ Swen XXX se kupuje preko amazon-a ( -> link ) i dobija se na CD-u.

Prema tome nema legalnog downoad-a igre.

енннннннннн :-x :-x :-x

Postoji jos jedan "legalan" nacin da dodjes do igre, jedna nasa politicka stranka deli primerke igre u okviru njihove predizborne kampanje. Bilo bi smesno da nije istinito.
Nadam se da se ovo nece shvatiti kao politicko propagiranje, zato i nisam napisao koja je stranka u pitanju, ovo dodje cisto kao kuriozitet ili mozda cista glupost.

a kao da su oni dosli legalno do nje pa je sad dele ;P

drapin je napisao(la):
Da objasnim: sa zvanicnog sajta http://sven.bild.de/ Swen XXX se kupuje preko amazon-a ( -> link ) i dobija se na CD-u.

Prema tome nema legalnog downoad-a igre.

verovatno, ali sve verzije do sad i Moorhuhna i Svena su mogle da se downloaduju posle uplate i dobijanja broja.... ali posto su im igre narasle na 40 i vise MB to je verovatno i logicno da sad isporucuju na CDu.

Ali to nije poenta cele ove price, vec da ja nisam postovao nista sto bi licilo na warez ni ti sam trazio bilo sta slicno. Moje pitanje je bilo veoma prosto da li ova igra vredi svojih 31Mb (downloada ali bez ikakvih insunacije na warez).

nemam nameru da se raspravljam ni sa moderatorim ni sa ostalim clanovima foruma ali ovde su neki veci katolici od pape

ZAP je napisao(la):
...

nemam nameru da se raspravljam ni sa moderatorim ni sa ostalim clanovima foruma ali ovde su neki veci katolici od pape

amen!
O:)

preteraste ga braco po hardveru
po tome bi trebalo ukinuti citave sobe (games) i u malim oglasima bez prilozenog racuna prijavljivati clanove duletu i bozi

crullick je napisao(la):
...
preteraste ga braco po hardveru
po tome bi trebalo ukinuti citave sobe (games) i u malim oglasima bez prilozenog racuna prijavljivati clanove duletu i bozi
Vala ... evo preko search-a gledam neke diskusije ovogodisnje, gde gospoda moderatori salju validne key-eva za XP, kao i odgovarajuce programe za promenu istih, uz detaljana uputstva i linkove za dl. Sic :mrgreen:

ZAP je napisao(la):
... vec da ja nisam postovao nista sto bi licilo na warez ni ti sam trazio bilo sta slicno. Moje pitanje je bilo veoma prosto da li ova igra vredi svojih 31Mb (downloada ali bez ikakvih insunacije na warez).

Aman ljudi, vratite se na temu...na kraju ce ceo thread morati da se brise zbog odlaska u off-topic ! :(

@ZAP: niko nije ni rekao da si ti postovao nesto sto ne treba. c3 je trazio link koji verovatno imas a ja sam editovao tvoj post samo zato da ne bi jos 10 ljudi trazilo to isto, dakle preventivno, da diskusija ne bi krenula u pogresnom pravcu.

@vlasta: anti-warez politika je "uvedena" negde krajem februara ove godine. Normalno da niko nije menjao ono sto se pisalo po forumu pre toga, a i od februara naovamo ta pravila su postepeno primenjivana i zaostravana...tako da je moguce svasta naci, moguce je da se i danas nakon 10 meseci svasta provuce, ali se trudimo da toga bude sto manje.

ZAP je napisao(la):
...

verovatno, ali sve verzije do sad i Moorhuhna i Svena su mogle da se downloaduju posle uplate i dobijanja broja.... ali posto su im igre narasle na 40 i vise MB to je verovatno i logicno da sad isporucuju na CDu.

Kad smo vec kod Swena i Morhuna; Sta je bilo sa Catch the sperm? :beat: Bio je kec pa dvojka. Ima li mozda i treceg dela?

cheers

Nazad
Vrh Dno