drapin je napisao(la):Da objasnim: sa zvanicnog sajta http://sven.bild.de/ Swen XXX se kupuje preko amazon-a ( -> link ) i dobija se na CD-u.
Prema tome nema legalnog downoad-a igre.
ZAP je napisao(la):...
nemam nameru da se raspravljam ni sa moderatorim ni sa ostalim clanovima foruma ali ovde su neki veci katolici od pape
Vala ... evo preko search-a gledam neke diskusije ovogodisnje, gde gospoda moderatori salju validne key-eva za XP, kao i odgovarajuce programe za promenu istih, uz detaljana uputstva i linkove za dl. Sic :mrgreen:crullick je napisao(la):...
preteraste ga braco po hardveru
po tome bi trebalo ukinuti citave sobe (games) i u malim oglasima bez prilozenog racuna prijavljivati clanove duletu i bozi
ZAP je napisao(la):... vec da ja nisam postovao nista sto bi licilo na warez ni ti sam trazio bilo sta slicno. Moje pitanje je bilo veoma prosto da li ova igra vredi svojih 31Mb (downloada ali bez ikakvih insunacije na warez).
ZAP je napisao(la):...
verovatno, ali sve verzije do sad i Moorhuhna i Svena su mogle da se downloaduju posle uplate i dobijanja broja.... ali posto su im igre narasle na 40 i vise MB to je verovatno i logicno da sad isporucuju na CDu.
nemam nameru da se raspravljam ni sa moderatorim ni sa ostalim clanovima foruma ali ovde su neki veci katolici od pape
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari