|smile| je napisao(la):Dakle "koliki vam je"😀
rekord u Sven Bomwollen
ali ovaj full verziji.......
i koliko bre ima nivoa ja stigao do 15-tog i smorio se, dokle bre vise sve isto......
sad si me ubio u pojam...Santa je napisao(la):Vidi sam.. nije nesto, dosadno je..
Crni je napisao(la):sad si me ubio u pojam...
pa ti si nepre:hump:
cheers
Man at arms je napisao(la):Neznam ja od slicnih igara picim Catch The Sperm Unlimited i tu rulam (u prvih 80 sam usao)
Aj pogledajte i vi mnogo je bolja od stare verzije
www.stopaids.ch
Man at arms je napisao(la):Neznam ja od slicnih igara picim Catch The Sperm Unlimited i tu rulam (u prvih 80 sam usao)
www.stopaids.ch
Aj pogledajte i vi mnogo je bolja od stare verzije
www.stopaids.ch
|smile| je napisao(la):Dakle "koliki vam je"😀
rekord u Sven Bomwollen
ali ovaj full verziji.......
i koliko bre ima nivoa ja stigao do 15-tog i smorio se, dokle bre vise sve isto......
Santa je napisao(la):Vidi sam.. nije nesto, dosadno je..
dEXE je napisao(la):bez uvrede, ali mi ovo lici na obradjenu sliku u photoshopu...
Mozda da bi mogao da se hvalis... 😀Santa je napisao(la):Sto bi se zezao sa photoshopom... Cak ga i nemam instaliranog.😕
Ma verujem ti. Svi ti verujemo... 😀Santa je napisao(la):Jel' ti to znaci da i ti hoces da proveris????😕
Ajde da ne saljem vise puta😛
dEXE je napisao(la):Ma nije samo do kompresije,
nego mi je sumnjivo sto imas samo taj enormno veliki rezultat,
i samo njega, iz prvog pokusaja, a u njemu sve brojke iz ostalih rezultata (1 2 3 4), znaci lako za isecanje i umetanje...
mozda uobrazavam, ali...
mozda i jeste pravi, ali ovako postoji sumnja...
Hoces da kazes da si :hump: kera ?!Santa je napisao(la):Najvise poena dobijes za kera, pa vezbaj!!!
Crni je napisao(la):Hoces da kazes da si :hump: kera ?!
E jesi perverzan 🙂
Ja probao, ali ne da...
Kako si to izveo ?
Crni je napisao(la):Hoces da kazes da si :hump: kera ?!
E jesi perverzan 🙂
Ja probao, ali ne da...
Kako si to izveo ?
<Mancha> je napisao(la):E, a jel uspeo neko da :hump: dedu , posto mi mali brat kaze da je uspeo i njega, ali nisam bio prisutan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari