Šta je novo?

"Svemirska arkada" u stilu Moon 44

The pocetnik

Čuven
Učlanjen(a)
05.12.2000
Poena
649
Znaci da li postoji igra koja iole podseca na ovaj film?
Znaci futuristicko upravljanje futuristickim helikopterima na planeti po kanjonima, gde osim brige o mrskim neprijateljima, postoji i opasnost od sudara sa stenama.

Ili ako takva igra ne postoji da li mozda postoji neka najava za igru slicne tematike isl...

a jel si odigrao Descent 3 i Aquanox 2 ? Ako mislis na nesto ultra brzo tipa wipeout samo sa letelicama to nema. (as far as I know, ima onaj starwars racer ali tu vozis one njihove...nek me dopuni neki SW fan/geek ja sam zaboravio :p )

Poslednja izmena:
Descent 3 nisam probao, ali jesam keca i dvojku.A aquanox nesto i ne gotivim.

I ne mislim na brzu voznju kao racer, koji je btw odlicna igra, nego nesto kao klon wing commandera samo u svetu navedenog filma ili nesto slicno...

Poslednja izmena:
Ma kaze mi filipenko da zna za neku takvu igru, ali ne moze da se seti naslova.Pa rekoh da pokusam na forumu mozda je neko nesto slicno igrao ili mozda postoji najava za slicnu igru.

Jos zamisli kada te neprijatelj obori i ti odradis eject da se igra pretvori u survival fps gde trebas da nadjes put u bazu da bi se spasao i gde imas jedno pistoljce sa malo municije, a gomila zivuljki koje zive medju stenama zeljno cekaju da te isprobaju :D
E to bi bila igretina.

aaaa...pa imas tako jednu, sad sam se setio, izasla pre 4-5 godina, ali bez zezanja, ni ja ne mogu da se setim imena :D gradis sebi bazu i brodove, boris se protiv nekih drugih brodova/aliena sta ti ja znam, imas eject i onda ostanes sa jednom puskom i picis nazad do baze (survival FPS) da uzmes novi brod i sta vec....Nije mi se nesto svidjalo posebno, bilo mi je komplikovano :)

Da ne govoriš o one-and-only igri Battlezone, jednoj od najboljih igara ikada? :)

e taj smor, samo drugi deo :p Meni je to u pocetku bilo toliko konfuzno da sam odlucio da igram Project Igy instead :p Koja sam vuna a ? :eyebrows:

Jeste battlezone 2, ali sam i njega igrao, jer je daleko laksi od keca koji mi je bio pretezak.

p.s. Filipe seti se bre imena one igre...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno