Šta je novo?

Sve same pohvale za LG 40/12/40 rezac (opet!:))

Učlanjen(a)
22.08.2002
Poena
619
Uzeh LG-a pre neki dan. Rezac je isti model kao na testu, samo sa 2 mb bafera sto mu i nije neki nedostatak s'obzirom da fantasticno pise Princo i Maxell diskove na 40x bez najmanje greske. Tople preporuke za ovaj rezac, fenomenalan je ! Bacajte Teac-ove u djubre, ljudi :p

Inace ne kapiram kako to testeru rezaca nije dozvolio, navodno, bas po navedenim Princo-u i Maxell-u pisanje brzinom 40x. Narezao sam 9 Princo-a, i, doduse, samo 1 maxell koji mi je sasvim slucajno upao posto sam komsu iscimao da mi da jedan od svog viska, cisto da probam. Sve na 40x. Revizija firmware-a je ista, 1.02.

I za koje vreme se nareže taj Princo na 40x?

2'55" do 3.05", zavisi da li je overburnovan

1 komad mi je narezao za 3'17" ali zato jer je preterano dugo pisao lead-out, iz meni nepoznatih razloga

re:

...meni TEAC 40/12/48 radi odlicno.Disk 32x (stavio sam da narezuje na 24x) za 3`20`` . CD-RW 10x za 6`15`` , sada cu da probam 40x diskove ;)

LG je mnogo jak...Moj ima 8 MB baffera, ja sam prezadovoljan i siguran san da je bolji od Teac-a koji je jos bio u konkyrenciji ...

Jel ima da se nadje taj LG ali u combo varijanti, znaci i da je DVD izmedju ostalog?
:)
Koliko moze da mu bude cena otprilike?

delimir je napisao(la):
LG je mnogo jak...Moj ima 8 MB baffera, ja sam prezadovoljan i siguran san da je bolji od Teac-a koji je jos bio u konkyrenciji ...

Gde si ga uzeo, i koliko si puko za njega? Smara ovo cekanje LiteOn-a....

delimir je napisao(la):

koja mu je oznaka usput?

Vrh Dno