Šta je novo?

Sve o putu na more autom

Neko je pominjao u prethodnim stranama ali nikako ne mogu da nađem, gde ima da se kupi držač za tag? Vidim da na netu stoji 500din a čini mi se da je neko spominjao nešto jeftinije. Da li funkcioniše ako ga držim u ruci?

Uzeo držač taga na Europetrol pumpi za 200,-din...
Provereno funkcioniše iz ruke ako ga prisloniš na šoferku gde su one crne tačkice oko retrovizora.

Kod mene žena zadužena za tag dal Srpski, dal Grčki, funkcioniše iz ruke bez problema. Nisam ih lepio jer mi realno trebaju jednom godišnje.

Neko je pominjao u prethodnim stranama ali nikako ne mogu da nađem, gde ima da se kupi držač za tag? Vidim da na netu stoji 500din a čini mi se da je neko spominjao nešto jeftinije. Da li funkcioniše ako ga držim u ruci?
Uz tag se ne dobija držač?

radi iz ruke ili ako stoji na gorenjem delu kontrolne table, ispod stakla, ne mora gore kod retrovizora. meni na kediju stoji gore, ima neka pregradica pa ne moze da ispadne i ocita ga bez problema i kad nije kod rupica kod retrovizora.

Pa lepo napisah da ako šoferka nije solarna da mora da radi gde god bio.

Možeš tag da držiš bilo gde. Zato se isporučuje ona izolaciona kutijica, ako je u vozilu više tragova, da se izoluje.

Ja sam često na autoputu, ali ne volim da imam bilo šta na staklu, tag uvek pridržim rukom dok prolazim kroz rampu.

Imate besplatne drzace u kancelariji Puteva Srbije(Ustanicka ulica), uzeh pre par meseci dva komada. Ja nisam uspeo da nadjem na pumpama, a nije bi se davala kinta KP prodavcima(+postarina) koji su ih nabavili besplatno.

Neka preporuka za smeštaj na Dojranu? Da li izabrati smeštaj u starom ili novom Dojranu?

Stari Dojran. Tu su restorani i šetlište. Što se tiče smeštaja, pogledaj preko Bookinga šta je slobodno. Ocene dosta govore o sobi. Stari Dojran nije veliki, pa lokacija nije toliko bitna, ako planiraš samo jedno veče. Ja sam bio i na brdašcu na ulazu u Stari Dojran i u centru i blizu plaže pri izlazu sa Dojrana. Šetnja mi je uvek bila prijatna.

Stari Dojran.
Nadji na booking, citaj review obavezno.
Dodjes, prosetas jedes spavas i ujutro na prelaz...

Tako komša zabo 2h, svi krenuli u isto vreme.

Ja prošle godine sat vremena na Dojranu čekao. Ove godine Evzoni prilično brzo.

Na Dojranu je guzva vikendom. Preko nedelje ako se dodje oko 7 ujutru nema guzve.

Juce sam uzeo i ja tag na Nisovoj pumpi i hocu da ga prekonfigurisem na Makedoniju isto. Devojka koja je tamo radila kaze da to mora da se uradi u objektima Puteva Srbije, sto mi je cudno.
Nisam jos doduse pogledao/procitao oko te konfiguracije ovde, znam da ima 100%, ali mogu da se odradim online (odavde iz DE) ili stvarno mora neka konfiguracija on-site?

Kupio si prepaid, a treba ti postpaid.

Može, ali mora da se prekonfiguriše. Najbolje da odeš u neku poslovnicu Puteva Srbije, završićeš za 10 minuta sve.

Može, ali mora da se prekonfiguriše. Najbolje da odeš u neku poslovnicu Puteva Srbije, završićeš za 10 minuta sve.
Nah, ponadao se da mogu i online :) Onda prilikom sledece posete Srbiji, nema mi druge.

Ja sam ove godine imao problem sa tagom u Makedoniji. Na samo jednoj rampi mi je radio na ostalima nije. U povratku.
Izgubio sam bar pola sata, vracao se, probao druge prolaze. Postin tag.
I posle u Srbiji je radio perfektno.

Jel imao neko iskustva prilikom pogrešne naplate puturine preko tag uređaja. Poslao sam mejl na mejl za reklamacije, pa me čisto zanima koliko su ažurni i jel ima od toga vajde?

Ček, a kako ti se to desilo uopšte?
Osoba koja je upravljala vozilom nije koristila tag uredjaj nego je putarinu platila papirnim novcem. Tag uredjaj se nalazio u vozilu. U pitanju je deonica Beška- Kovilj i nazad isto Kovilj-Beska. Cena za tu deonicu je 70din. Ono što je problem jeste što su mi skinuli sa kartice 2 puta po 1260din. Ne znam odakle im taj iznos stvarno. Dobro je što imam sačuvane priznanice. Pretpostavljam da je došlo do greške odnosno da je uhvaćen signal sa nekog od susednih prolaza ili nešto slično.

Возилу иза твог није наплаћен пролаз. Вероватно је коришћена комбинована наплатна рампа (где може да се плати кешом и тагом).

Ima neka fora Ako npr izgubis karticu onda ti naplacuju iznos od pocetka do kraja auto puta. Da nije takva neka fora sa tagom?

Osoba koja je upravljala vozilom nije koristila tag uredjaj nego je putarinu platila papirnim novcem. Tag uredjaj se nalazio u vozilu. U pitanju je deonica Beška- Kovilj i nazad isto Kovilj-Beska. Cena za tu deonicu je 70din. Ono što je problem jeste što su mi skinuli sa kartice 2 puta po 1260din. Ne znam odakle im taj iznos stvarno. Dobro je što imam sačuvane priznanice. Pretpostavljam da je došlo do greške odnosno da je uhvaćen signal sa nekog od susednih prolaza ili nešto slično.
Ako je platila kešom putarinu, a u vozilu je bio tag, veoma moguće da je tag bio ocitan takodje, a da nije čula "bip".

Što se tiče naplate, oni naplate to kao da si izgubio karticu, full neku cenu.

Podnesi reklamaciju, resice ti brzo problem. Kroz 10tak dana.

Nazad
Vrh Dno