Daki_81
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 02.07.2020
- Poena
- 125
@lakii Nije više openbalkan, sada je https://toll4all.com/rs
Poslednja izmena:
Uz tag se ne dobija držač?Neko je pominjao u prethodnim stranama ali nikako ne mogu da nađem, gde ima da se kupi držač za tag? Vidim da na netu stoji 500din a čini mi se da je neko spominjao nešto jeftinije. Da li funkcioniše ako ga držim u ruci?
Crikvenica, Selce, jedno do drugog sve lepo čisto uređeno i blizu.Idi u Novi Vinodolski. Mi smo isli prosle godine. Lepo, cisto, blizu
Juce sam uzeo i ja tag na Nisovoj pumpi i hocu da ga prekonfigurisem na Makedoniju isto. Devojka koja je tamo radila kaze da to mora da se uradi u objektima Puteva Srbije, sto mi je cudno.@lakii Nije više openbalkan, sada je https://toll4all.com/rs
E do mojega, nisam ni znao da ima drugi, niti me pitali .Kupio si prepaid, a treba ti postpaid.
Nah, ponadao se da mogu i online Onda prilikom sledece posete Srbiji, nema mi druge.Može, ali mora da se prekonfiguriše. Najbolje da odeš u neku poslovnicu Puteva Srbije, završićeš za 10 minuta sve.
Osoba koja je upravljala vozilom nije koristila tag uredjaj nego je putarinu platila papirnim novcem. Tag uredjaj se nalazio u vozilu. U pitanju je deonica Beška- Kovilj i nazad isto Kovilj-Beska. Cena za tu deonicu je 70din. Ono što je problem jeste što su mi skinuli sa kartice 2 puta po 1260din. Ne znam odakle im taj iznos stvarno. Dobro je što imam sačuvane priznanice. Pretpostavljam da je došlo do greške odnosno da je uhvaćen signal sa nekog od susednih prolaza ili nešto slično.Ček, a kako ti se to desilo uopšte?
Ako je platila kešom putarinu, a u vozilu je bio tag, veoma moguće da je tag bio ocitan takodje, a da nije čula "bip".Osoba koja je upravljala vozilom nije koristila tag uredjaj nego je putarinu platila papirnim novcem. Tag uredjaj se nalazio u vozilu. U pitanju je deonica Beška- Kovilj i nazad isto Kovilj-Beska. Cena za tu deonicu je 70din. Ono što je problem jeste što su mi skinuli sa kartice 2 puta po 1260din. Ne znam odakle im taj iznos stvarno. Dobro je što imam sačuvane priznanice. Pretpostavljam da je došlo do greške odnosno da je uhvaćen signal sa nekog od susednih prolaza ili nešto slično.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari