Šta je novo?

Sve GF i Radeon kartice testirane na Unreal 2 Engine-u kod A

byMaX

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
10.01.2001
Poena
1,019
Probajte link - meni se ucitava pa cu kasnije da citam i prenesem utiske... Pocelo je pocelo.. Vidim da Anand kaze da demo nije freeware/shareware i sl. allliiiii... mislim da ce neko vec ishakerisati nesto i dobiti kopiju (secate se alpha verzije Q3 masine?)

Pozdrav

Ja lepo kazem da je Ati odlican, samo jos kada bi drajvere posteno odradili bili bi jos bolje za njih, a losije za nV. Jedino gde ga gf3 ti500 pobedjuje to je u 1600x1200 zbog viseg kloka memorije.

Ati 8500 je pobedio GF3, i to cak poprilicno primetno u 800*600 (75fpsa-65 fpsa) i u svim rezolucijama osim u 1600*1200. Medjutim prisutan je (jos uvek:mad: ) onaj cuveni bag sa dimom koji Ati ne prikazuje, tako da...
Ali inace ispada da se U2 nece moci igrati ni na cemu sem na GF3Ti 200 i vise...a ako mislite da je to zbog slabog procesora na testu, koriscen je Atlon XP 2000+ i Asus A7V266E ploca :( Ne znam samo sta ce smrtnici da rade...Mada ja nesto i ne verujem takvim testovima preterano, moraju makar malo da optimizuju igru da bi je neko kupio...pa ne kupuju ni svi na zapadu GF3 ili 8500...

dok unreal 2 izadje veliki deo nas ce imati bar gf3ti200 u svojim makinama.. ne verujem da bi rizikovali da izgube ogroman deo potencijalnih kupaca da bi samo podrzali najnovije grafichke karte.. zato i smatram da se u2 nece skoro pojaviti... a i ako se pojavi radi ce to sve kako treba sigurno...

G!!! je napisao(la):
dok unreal 2 izadje veliki deo nas ce imati bar gf3ti200 u svojim makinama.. ne verujem da bi rizikovali da izgube ogroman deo potencijalnih kupaca da bi samo podrzali najnovije grafichke karte.. zato i smatram da se u2 nece skoro pojaviti... a i ako se pojavi radi ce to sve kako treba sigurno...

Pa, sad, ne verujem da ce na prolece ove godine svi da imaju GF3, ali ako ti kazes....

Mislim da ni 20% nas nece imati gf3, barem ne pre kraja leta.

PS. Notaxe najgori si medju decama

G!!! je napisao(la):

Ni ja se ne bih kladio u to da cemo na prolece imati trojke, GTS ce moci da me sluzi do kraja godine - sigurno.

notax je napisao(la):
Pa, sad, ne verujem da ce na prolece ove godine svi da imaju GF3, ali ako ti kazes....

Bar jedna dobra vest... Kazu da ce biti i za GLIDE podrska. Jeeeeeeeeeeee ! Znao sam ja oduvek da UT i Voodoo odi zajedno. Jos kad bi neko izdao novi Voodoo :-(

BodyRemover je napisao(la):
Mislim da ni 20% nas nece imati gf3, barem ne pre kraja leta.

PS. Notaxe najgori si medju decama

Ja sam pubertetlija, zarobljen u telu odraslog cho'eka.:D

Amon_Ra je napisao(la):
Ni ja se ne bih kladio u to da cemo na prolece imati trojke, GTS ce moci da me sluzi do kraja godine - sigurno.

Zaboravio sam da napomenem. Ja imam GF256. :D
Jel' zna neko koja je banka u BG-u najslabije chuvana??:p

zmajns je napisao(la):
Bar jedna dobra vest... Kazu da ce biti i za GLIDE podrska. Jeeeeeeeeeeee ! Znao sam ja oduvek da UT i Voodoo odi zajedno. Jos kad bi neko izdao novi Voodoo :-(
Jesi li siguran u to?
Stvarno interesantno, pogotovo sto ovakve zverke od grafickih izvlace jedva dovoljne framerateove, bas me zanima kako bi to moj V5 preziveo :)

notax je napisao(la):
Zaboravio sam da napomenem. Ja imam GF256. :D
Jel' zna neko koja je banka u BG-u najslabije chuvana??:p

Beobanka. Provereno:D , jer i meni treba GF3

G!!! je napisao(la):

Ma, GF4, samo ne znam sta cu jesti u medjuvremenu

gladiac je napisao(la):
Ma, GF4, samo ne znam sta cu jesti u medjuvremenu

Probaj preko proje da navuches neke slasne texture. :D

Ako pogledamo malo unazad, videcemo da su sve igre (pa i one najzahtevnije) bile manje-vise igrive i na low-end karticama koje kostaju oko 200DEM. Zato smatram da ce i U2, kad izadje, biti igriv isto koliko i npr. Q3 kada se pojavio.

Nazad
Vrh Dno