Šta je novo?

Svaki pochetak je tezak ...

Bata

Čuven
Učlanjen(a)
18.12.2001
Poena
620
Jedini (u tom trenutku) na Benchmark forumu !

Ko bi sad mogao da neshto ovako ponovi :p

Prilozi

• Jedini na Benchmarku1.jpg
    Jedini na Benchmarku1.jpg
    153.3 KB · Pregleda: 472
Jel si ovo iskopao na archive.org? :)
Ladno su tada imali off-topic sekciju :) a sada ne daju... doduše sada ionako svaki topic ode u off već posle nekoliko postova :D

Ja sam tada samo dva-tri puta mesecno posecivao forum :)
Sad se to svelo na svakodnevnicu :)

Iskopao sam iz moje licne arhive. Da se zna ko je trajno zarazeni Benchmarkovac :wave:

I tada je bila, bar po broju postova :)

Ima li neko screen sa žutog foruma?

A ja taman hteo da pitam koja je to tema. :p

Bata je napisao(la):

svaka cast...nemam reci.e ovako izgleda pravi benchmarkovac,da,da...
:cigar:

Bata Iskopao sam iz moje licne arhive. Da se zna ko je trajno zarazeni Benchmarkovac

Prijatelju nisi ti zagrizeni benchmarkovac ti si bato postao inventar i to odavno... ;)

Hahah u to vreme me cak mrzelo i da se regostrujem ...

Ček ček Bato, kako ti u podacima piše da si registrovan u decembru 2001. a na ovom screenshotu su datumi od 03.2001?

violinista je napisao(la):
Ček ček Bato, kako ti u podacima piše da si registrovan u decembru 2001. a na ovom screenshotu su datumi od 03.2001?

Gde nadje da ga bas to pitas :d :smoke:

E vala bas...pitanje je malo nezgodno.poz!
:crash:

Pa jeste da nisam bio tu tada, ali legenda kaze da je u medjuvremenu pucala baza, tako da su mnogi morali opet da se registruju, i ostajali bez svega prethodno recenog.
Bar se tako prica :d.

Ti se tad nisi ni rodio :) I da, pucala je baza, pa su se svi stariji registrovali vishe puta..

Vidi, to je bas vreme kad sam se ja registrovao. :D Secam se i zutog, tad sam imao neki bezveze nick pa sam posle zaboravio sifru :D i teme su bile zanimljive, a posetioci drugi... secam se nekog gospodara groma, pa rimljanina sa batinog shota...

A pogledajte tek ko su moderatori! :D

Ko je bio taj Lord, iako sam tada cesce posecivao forum ne mogu da se setim njega.
Nego da li se neko seca onog threada o matrox parheliji gde je Magick bio sam protiv svih...bila su to divna stara vremena kada je driver mrzeo Sony, a mi lepo uzivali u forumu.

Poslednja izmena:
A gde pishe da ja volim Sony ? :)

The pocetnik je napisao(la):
Ko je bio taj Lord, iako sam tada cesce posecivao forum ne mogu da se setim njega.

Lord je bio glavni za lekove :D na forumu, ono sto je sada zabranjeno. To su bila lepa vremena. I ja izgledam nov ali razlog je isti kao kod bate, pukla baza a posle me mrzelo da se registrujem.

The pocetnik je napisao(la):
.....
Nego da li se neko seca onog threada o matrox parheliji gde je Magick bio sam protiv svih...

Ne sjecam se bas tog treda, ali se sjecam magick-a. On je tako znao da argumentuje svoje tvrdnje da bi sada, kad bi procitao tred, vjerovatno kupio Parhelia-u :d

Bas to sto kazes ipedja, bili su to kilometarski postovi sa puno korisnih informacija.On je jedan od retkih koji je tvrdje argumentovao sa svih aspekata, ali je steta sto proizvod od kojega je on mnogo ocekivao nije uspeo barem u igrackom trzistu.

E posto se secam da su u nekom drugom threadu pomiljali cd sa gomilom threadova sa foruma, bilo bi lepo da to izadje ili za DW ili da se siri od usera do usera, jer verujem da bi se mnogi zeleli podsetiti starih dana.

Poslednja izmena:
Bata je napisao(la):

Eh nemashtina pusta, otvoreno par programa u tray-u i jedan prozor IE-a i vec nema slobodnog RAM-a :d

P.S. Eh da, zuti forum je bio nekako najupecatljiviji ,)

Poz:wave:

Poslednja izmena:
Tako mi Pece, screenshot nije diran niti na bilo koji nachin obradjivan !

Ma šalim se, i ja sam se dva puta bio registrovao - pre i posle pucanja baze :) :wave:

Inače, i meni je još uvek benchmark tamno plava boja - najlakša je za čitanje a i budi sećanja na prošle dane.

Magick me je uvek oduševljavao sa svojim odgovorima-setite se samo diskusiji o (ne)profesionalnim TV karticama Pinnacle PCTV gde je on, zajedno sa Bahatim, toliko zanimljivih i tačnih stvari rekao na jednom mestu da sam ja 15 puta ponovo čitao thread.

Posteno zborish gsin Violinisto-kontrabasisto (ovo sam te unapredio u vechi instument). I ja sam mnogo stvari nauchio na forumu. Malo je ovakvih foruma gde se ljudi utrkuju da ti pomognu!

Ma ja sam prvo bio naleteo na benchmark preko sezampro.yu "predložite link" dela sajta. I uopšte nisam smatrao forum nečim ozbiljnim dok nisam video zapravo šta je i tada sam se registrovao (mislim da je to bilo 2000-te).

xexe podseti me na onu staru:
Q:u čemu je razlika između violine i viole?
A:viola duže gori!

Nazad
Vrh Dno