Šta je novo?

Svaka cast MSI-u

Broz

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
18.09.2000
Poena
740
Svaka cast Branko za zaista dobro napisan test, bar je po mom ukusu. Svaka cast MSI-u jer uci od (naj)boljih - gainwarda. Uzeli su isti kuler je jer fenomenalnih performansi posebno pri OC-u a ruku na srce malo je bucniji. CAk su uzeli i natpis po obodu - pa dobro zar je lose uciti od Jordana kako se kuca:)
Evo moje gainward kao dokaza:)

eto pokrao MSI celog gainwarda, a ljudi zbog takvih stvari pljuju Microsoft :)

Broz je napisao(la):
Svaka cast Branko za zaista dobro napisan test, bar je po mom ukusu. Svaka cast MSI-u jer uci od (naj)boljih - gainwarda. Uzeli su isti kuler je jer fenomenalnih performansi posebno pri OC-u a ruku na srce malo je bucniji. CAk su uzeli i natpis po obodu - pa dobro zar je lose uciti od Jordana kako se kuca:)
Evo moje gainward kao dokaza:)
Druze Stari, kazes "tvoj Gain Ti4200"? Na koliko se on overava... nesto se ne secam da sam negde procitao da se za ovu kartu neko pohvalio O/C-om?

Re: Re: Svaka cast MSI-u

CAR je napisao(la):
Druze Stari, kazes "tvoj Gain Ti4200"? Na koliko se on overava... nesto se ne secam da sam negde procitao da se za ovu kartu neko pohvalio O/C-om?

Hm, sto se tice oc-a, bilo je ocajnih serija ove kartice, ali i solidnih.. mada nista kao Abit ili Leadtek

Ne znam za ranije verzije moja je 2.0 i nisam je kupio da bi se pohvalio:)
Inace doterao sam do 305 590 dalje nisam isao a drzim ga na 275 550...
Kartica je cudo zaista, u svakom pogledu. Iance sistem hladjenja je napravila kompanija IEI Thermal Co. Ltd. (D.O.O.:))

Broz je napisao(la):
Ne znam za ranije verzije moja je 2.0 i nisam je kupio da bi se pohvalio:)
Inace doterao sam do 305 590 dalje nisam isao a drzim ga na 275 550...
Kartica je cudo zaista, u svakom pogledu. Iance sistem hladjenja je napravila kompanija IEI Thermal Co. Ltd. (D.O.O.:))

To je kao ono sa mojom - doterao sam je *uz dizanje napona na GPU-u* do 350MHz (sa 250), i nisam smeo vise, i to samo na 3 minuta (jedan test u Q3)... Memoriju na 640, sa dosta bagova... a drzim karticu na 300/580 jer ne volim da preterano silujem hardver. Isto je i sa CPU-om koji moze na 1900 MHz, ali ga drzim na 1820 jer ga 7+ na low obrtajima ladi bez problema...

Re: Re: Re: Svaka cast MSI-u

byMaX je napisao(la):
Hm, sto se tice oc-a, bilo je ocajnih serija ove kartice, ali i solidnih.. mada nista kao Abit ili Leadtek
Eh, to, druze... Bas zato sam i pitao Broza.
I lepo si napisao, Abit ili Leadtek (sto je i Stari potvrdio svojim rezultatom).

Nazad
Vrh Dno