Šta je novo?

Suzuki Swift + USB/Aux

BoskoS

Slavan
Učlanjen(a)
21.09.2006
Poena
319
Smorih se od rezanja diskova za mog Swifta, ima fabričku muziku koja guta samo audio cd, a čini mi se da sam pre godinu dana video kako na fabričku muziku da se nakači USB ili aux.

Ako se dobro sećam, moguće je uraditi to ukoliko muzika ima opciju cd changer ili slično. Da li neko ima iskustva sa tim?

Misliš na XcarLINK? Nemam ličnih iskustava (imam aftermarket mp3 HU), ali vidim da su ljudi uglavnom zadovoljni. Evo podržanih plejera za Suzuki.

hvala Ivane, baš sam to i tražio! ali to na slikama su sve neki stariji modeli...

kod mene je ovaj
suzuki_swift_110_cd_gallery.jpg

al u svakom slucaju hvala, sada cu ja njih da cimam!

ima samo CD sarzer ulaz koji izgleda ovako
pacr01bx3.jpg

reče ovaj čovek što prodaje XcarLINK da radi sa mojim plejerom, ali je XcarLINK 100 evra.
glupo je to sto ako uzmem XcarLINK za ipod onda nemam usb ulaz na njemu!

ja bih bio zadovoljan i sa AUXom, ali Ji 4Tze, izgleda da nemam taj 6opinski ulaz za AUX. Kontam da bi ovih 14 pinova koliko ih je na sarzeru moglo nekako da se preveze i za AUX samo?

ne ne, nema aux, ima samo ovaj sto je na slici, a to je za cd sarzer

a to :) jok, nema! ima samo CD/FM/AM cak ne znam ni kako bih dosao do cd sarzera, iako ima opcija DISC - i DISC +!

edit: sada sam video, na nekom sajtu pise "PD2: The iPod is "access" by double clicking the "CD" of RadioCD"

Poslednja izmena:
kupi kustum blendu i ubaci normalan radio ionako ce da radi 5 puta bolje od tog djubreta

jeste, ali onda estetski nece lepo da ispadne. Treba mi neko najjednostavnije resenje! Kuci imam dobru muziku u kojoj uzivam, a kola su za mene nuzno zlo - nit volim da ih vozim nit da ih cackam...

e glup sam, pa sta! :D mislio sam da ima samo ovako nesto
oscthumb.php
:sceptic:

a ta tvoja ideja kosta 28000, plus maska... i sta onda da radim sa delovima koje izvadim? :crash:
budženje koje je ivan555 pomenuo je 100e!

moze ti i za mnogo manje pare. ne moras navigaciju ili dvd uredjaj da ubacujes imas extra lepe double din uredjaje, a napredak u zvuku i koriscenu necu ni da komentarisem, svoj ces valjda zavaljati za 50e ,, jm2c baciti 100e na onu glupost mi je loodilo

Ja se slažem sa tim da treba sačuvati estetiku enterijera ukoliko je ikako moguće, npr. uzmeš neki lep auto (kao što je Alfa 147 ;)) i onda je totalno bzvz da kasapiš centralnu konzolu. Mada, to je moj stav, svako ima svoj ukus :)

posebno je esteticna ta alfa sa onom imitacijom aluminijuma i kineski prefarbanom plastikom , cudo jedno, no o ukusima ne vredi raspravljati

civi, nisi me razumeo, ne govorim ja o kvalitetu upotrebljenih materijala, već o tome kako se svi pojedinačni elementi enterijera uklapaju jedni sa drugima. Ali to je isključivo neki moj pogled na ICE i enterijere.

Nego, ako su finansije bitne, BoskoS, pitaj po ovim servisima koji rade ugradnju auto ozvučenja, možda imaju single din faciu za swifta, pa onda možeš bilo koji plejer da ugradiš (maskica + neki solidan plejer može u nešto preko 100e sigurno da se uklopi). I još ti ostaje tvoj originalni plejer koji možeš da prodaš kao što je civi rekao. Alternativno, ja što sam našao double din najjeftinije je ovaj ali nema USB.

Poslednja izmena:
Jel' imas ti kasko osiguranje za ta kola? Ako nemas, najsigurnija varijanta je da ostavis fabricki radio, jer sve bolje od toga je veliki izazov za lokalne narkomane i krimose u nastajanju...
Elem, za malo vise para od X-car linka imas Dension uredjaj koji podrzava ipod, USB i Bluetooth za telefoniranje (http://www.dension.co.uk).
Postoji i opcija (na nekim radijima) da MP3 plejer nakacis na AUX ulaz na radiju preko porta za CD-changer. Obicno to zahteva i softversko ukljucivanje (koriscenjem dijagnostike za kola) AUX ulaza na radiju.

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno