Nenad22
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.12.2002
- Poena
- 715
Moja oprema
- Laptop
- Macbook Pro 13" M1
- Mobilni telefon
- iPhone 13 mini
- Pristup internetu
- Kablovski internet
- Mobilni internet
Danas sam primetio neko cudno povremeno sustanje. Prvo sam mislio da su zvucnici ali kasnije sam locirao zvuk i dolaze negde iz predela procesora. veoma visoka frekvencija, kao kada se dugo izgovara SSS. Nisu kuleri, nego nesto na ploci, procesoru, napajanju, nemam pojma kako da utvrdim tacno. Ali ne cuje se stalno vec samo kada se jace optereti procesor i veoma je glasan i pored zatvorenog kucista.
Prvo sam vratio proc na default ali i dalje se culo u istim situacijama ali mozda malo redje. Nista skoro nisam menjao na racunaru, jedino sam danas brisao prasinu, pa mozda je slucajno neka sitna kapljica uletela kroz otvore za ventilator, mada cisto sumjnam. Kada orthos pokrenem odmah pocne taj zvuk, malo isprekidan i bez pravila susti... Sta moze biti, smeta mi dosta, a i moguce da nesto crkava
?
Prvo sam vratio proc na default ali i dalje se culo u istim situacijama ali mozda malo redje. Nista skoro nisam menjao na racunaru, jedino sam danas brisao prasinu, pa mozda je slucajno neka sitna kapljica uletela kroz otvore za ventilator, mada cisto sumjnam. Kada orthos pokrenem odmah pocne taj zvuk, malo isprekidan i bez pravila susti... Sta moze biti, smeta mi dosta, a i moguce da nesto crkava