Šta je novo?

SuperTalent memorija...

banea

Slavan
Učlanjen(a)
12.12.2006
Poena
304
Zanima me sta mislite o Super Talent memoriji,moduli od 1Gb DDR400 CL3 sa latencijama na 200MHz 3-3-3-8.To su moduli sa srebrnim hladnjacima.Interesuje me da li neko zna kako su klokabilni i da li moze da im se barata sa latencijama i tajminzima,na koliko MHz mogu maksimalno da rade na difoltnoj voltazi?
Unapred svima zahvalan. Bane

Uzimao sam gomilu tih memorija za frmu u kojoj radim. Nijednu nisam vratio dobavljacu. Bile su za standardne desktop racunare, bez oc i ostalih gimnastika. Verujem da nema razloga da nisu sposobne za oc.

Druze hvala ti za informaciju,ali ovaj put moram biti siguran u overklok potencijale,jer trenutno imam 2X1Gb Geil ddr400 sa plavim hladnjacima i nece da mrdne sa 200MHz,gde radi po difoltu na 3-4-4-8 na 1T.Tako nemogu da do maksimuma iskoristim potencijal moje DFI Lan Party Ultra D ploce i procesora AMD 3700+(San Diego).Pouzdano znam da ovaj moj primerak procesora moze da radi na 3GHz bez dizanja voltaze.(ima ga moj drug,isti steping i tako ga fura na ABIT-u AN 8) Ja sam sa ovom memorijom postigao 2805MHz sve na difoltu.
Zato bih te zamolio (ako mogu malo da budem bezobrazan) da ako budes u prilici istestiras malo te module koje imate u firmi pa da vidis kako se ponasaju.Informacija bi mi bila dragocena.
Unapred hvala i ovako Bane.

Vrh Dno