Šta je novo?

Supernova Tv po tvom PREVARA!

tebrovic

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
26.10.2007
Poena
170
Za vas koji razmishljate da se pretplatite na ovu uslugu dobro razmislite koji su vam kanali bitni i raspitajte se u poslovnici koje vam kanale garantuju! Mojim roditeljima su pre 5 il koliko vec dana zamenili Horizont STB za ovaj TV po tvom i fali dosta kanala npr svi SK,Lov i Ribolov,Outdoor su samo neki sto smo primetili, prvo sam mislio da treba da prodje neko vreme dok se aktivira usluga medjutim danas sam dobio korisnicko ime i lozinku za Andorid aplikaciju ali na samom STB jos uvek nema tih kanala....

Da skratim, otac je nazvao podrsku i osoba koja mu se javila je rekla da je to sve u redu jer nemaju prava da emituju pomenute kanale preko tog STB (koja nebuloza?) ali da moze da gleda te kanale preko aplikacije ili horizont STB i kad joj je otac rekao kojeg horizonta kad ste ga odneli cim ste postavili tv po tvom STB ona mu odgovara kako to vec nije do njih i da je prvo trebao da se raspita??? Gde kad na sajtu nista ne pise da fale kanali i slicno....Sa druge strane clan sa foruma tvrdi da ima pomenute kanale i da mu sve ok radi sad dali to zavisi od dela grada il cega vec ostaje pitanje.

Uglavnom eto nasa iskustva su takva nikome ne bih preporucio tako da dobro razmislite pre nego sto se odlucite za ovu uslugu

Moram da proverim kući al ja mislim da imam sve te kanale

Послато са Redmi Note 6 Pro помоћу Тапатока

Supernova nema jedinstvenu ponudu, negde ima SK, negde ne, potrebno je naglašavati koji bivši operater je u pitanju: Kopernikus, Vektor, Avcom, Gronet...

Fora je sto smo mi sve to imali dok je bio Horizont i sve je radilo kako treba a da apsurd bude jos veci u mom delu stana znaci isti kabl samo imam onaj obican Skymaster STB imaju ti kanali. Sad videcemo sta ce biti od ovoga cale ce da ide danas da raskine ugovor verovatno ako mu ne budu vratili horizont jer je on produzio ugovor bas zbog tih sport i pecanja za koje mu sad tvrde na ne moze da ima osim na aplikaciji i starom STB koji su mu uzeli lol

*mjau**mjau**mjau* moronska im je politika to zivkanje navlacenje ljudi i onda ih tako prevare pogotovu ove starije ne znam ni kako je to uopste legalno

Kod mene ima svi kanali.

Послато са Redmi Note 6 Pro помоћу Тапатока

Resio cale problem jutros, isao da raskine ugovor a oni mu odmah ponudili da mu vrate horizont i poniste taj tv po tvom krsh jos su odmah doneli horizont msm da nije pola sata proslo ,tako da sad svi kanali rade kako treba

Nazad
Vrh Dno