Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Važno da su pustili gomilu lokalnih programa koji ne znam da li interesuju i stanovnike tog grada, a da su ukinuli HD na BBC Earth ili Al jazeera. Ali opet Studio B je postao HD pa možemo lepo da vidimo koja je temperatura.
To je da bi bericrasa imao razlog za postojanje ovde. Njegova obavestenja su odlicna, uvek me obraduje.

Jel imate problem sa kanalima? Meni jutros svi kanali izmesani bili, a sad nece uopste da ocita, proveravao sam kablove, svakako ih niko nije ni dirao..

Prebacuju korisnike na nove pakete. I kod mene je isto bilo, sad se sredilo ali su ostali zaključani neki kanali između ostalog i HBO paketi koje dodatno plaćam i imam karticu. Zvali su me takođe njihovi prodavci i ponudili da pređem na nove pakete jer su sinoć radili prebacivanje exe korisnika na supernovu :) Rekli su mi da moram da potpišem novi ugovor.

Iz kojeg si dela grada? Kod mene i dalje sve po starom hvala Bogu :D

Centar. Ponudili su mi 50% popusta na prvih 12 meseci na ugovor od 24 meseca, da li je to maksimalno što može da se dobije od njih za potpisivanje ugovora ?

Centar. Ponudili su mi 50% popusta na prvih 12 meseci na ugovor od 24 meseca, da li je to maksimalno što može da se dobije od njih za potpisivanje ugovora ?
Mislim da može i više, zapreti im da imaš bolje ponude, mada ja mislim da ne moraš ni da potpisuješ novi ugovor samo im ignoriši pozive...

Pa ne mogu da aktiviram HBO pakete, imam karticu ali su skremblovani, ide mi pretplata za njih a ne mogu da gledam :)

A daju li Move box uz nove Super Plan pakete na bivšoj Exe optici?

Novi TV kanali u ponudi​

Supernova ponuda je još bogatija, obaveštavamo vas da je od 4. 8.2023. privatnim i poslovnim korisnicima proširena uvođenjem novih TV kanala :
  • TV Nais - novi kanal je dostupan u HD rezoluciji na poziciji 741, i u okviru MOVE N GO aplikacije. Kanal je dostupan korisnicima na teritoriji opštine Niš. TV Nais je na raspolaganju korisnicima sledećih TV paketa: Super TV Plus, Super TV Max super TV biz Start, super TV biz Plus.
  • TV SAGA – kanal je dostupan u HD rezoluciji na poziciji 656, i u okviru MOVE N GO aplikacije. Kanal je dostupan korisnicima na teritoriji opštine Obrenovac. TV Saga je na raspolaganju korisnicima sledećih TV paketa: Super TV Plus, Super TV Max super TV biz Start, super TV biz Plus.
  • TV MAG – kanal je dostupan u HD rezoluciji na poziciji 703, i u okviru MOVE N GO aplikacije. TV Mag je na raspolaganju korisnicima sledećih TV paketa: Super TV Plus, Super TV Max super TV biz Start, super TV biz Plus.
Link: https://mojasupernova.mts.rs/a1615/...isne-informacije/Novi-TV-kanali-u-ponudi.html

Ugovor u Supernovu mi istice sredinom decembra, vec sam presao u Yettel. Sta je najbolje da uradim, da li da sacekam da mi istekne ugovor i vratim opremu, ili osmah da odem i otplatim sve sta treba?
Jos mi recite jel imam prava 1 mesec ranije da odustanem? Hvala

Напиши ако раскинеш раније како си прошао. Ја сам дао мојима инструкције да оду месец дана пре истека обавезе да најаве раскид и однесу опрему. Спаковао све, него рачунам да им више одговара да плаћају још три рачуна месец за месец, него сад све одједном.

Meni istice ugovor 03.09 i podneo sam zahtev za raskid mesec dana ranije. Do tada koristim uslugu a 03.09 idem da vratim opremu ako me ne zovu pre toga

Ugovor u Supernovu mi istice sredinom decembra, vec sam presao u Yettel. Sta je najbolje da uradim, da li da sacekam da mi istekne ugovor i vratim opremu, ili osmah da odem i otplatim sve sta treba?
Jos mi recite jel imam prava 1 mesec ranije da odustanem? Hvala
Otkazni rok od 30 dana je obavezan pa kako god, ali imaš pravo da u tom razdoblju odustaneš, odnosno poništiš zahtev za raskid i nastaviš da koristiš usluge. Možeš da razdužiš opremu, ali biće ti naplaćeni penali. Važi za sve provajdere.

Sta Net Net net nudi kod televizije?
Koristio sam njihov net godinu dana i bio sam zadovoljan
Ako ih ne kupi Telekom eto mene kod njih sledece godine, ne verujem da ce ovi da mi ponude nesto bolje posle danasnjeg poziva i ponude od skoro 3000 a placam 2340

Sta Net Net net nudi kod televizije?
Koristio sam njihov net godinu dana i bio sam zadovoljan
Ako ih ne kupi Telekom eto mene kod njih sledece godine, ne verujem da ce ovi da mi ponude nesto bolje posle danasnjeg poziva i ponude od skoro 3000 a placam 2340
Sve isto kao MTS, osim sto im je internet za dve klase bolji... Daju i neki android box za IPTV ako nemas DVB-C tjuner. Ja sam uzeo paket 250/80, 3.150,00 + 250,00 najam boxa...

Да ли може даљински од ТВ-а да се упари са MOVE уређајем?
Тв је Гугл ТВ.
Тцл Ц734

Novi TV kanali u ponudi​

Supernova ponuda je još bogatija, obaveštavamo vas da je od 4. 8.2023. privatnim i poslovnim korisnicima proširena uvođenjem novih TV kanala :
  • TV Nais - novi kanal je dostupan u HD rezoluciji na poziciji 741, i u okviru MOVE N GO aplikacije. Kanal je dostupan korisnicima na teritoriji opštine Niš. TV Nais je na raspolaganju korisnicima sledećih TV paketa: Super TV Plus, Super TV Max super TV biz Start, super TV biz Plus.
  • TV SAGA – kanal je dostupan u HD rezoluciji na poziciji 656, i u okviru MOVE N GO aplikacije. Kanal je dostupan korisnicima na teritoriji opštine Obrenovac. TV Saga je na raspolaganju korisnicima sledećih TV paketa: Super TV Plus, Super TV Max super TV biz Start, super TV biz Plus.
  • TV MAG – kanal je dostupan u HD rezoluciji na poziciji 703, i u okviru MOVE N GO aplikacije. TV Mag je na raspolaganju korisnicima sledećih TV paketa: Super TV Plus, Super TV Max super TV biz Start, super TV biz Plus.
Link: https://mojasupernova.mts.rs/a1615/...isne-informacije/Novi-TV-kanali-u-ponudi.html
Sreća, sreća, radost, radost. Još nekoliko besmislenih kanala koje niko ne gleda i za koje nikome nije jasno zašto postoje. Verovatno služe samo kad počne obraćanje da i to prenose kako bi narod razumeo. A u međuvremenu da se izvlače pare za projekte iz oblasti informisanja.

Jel imate problem sa kanalima? Meni jutros svi kanali izmesani bili, a sad nece uopste da ocita, proveravao sam kablove, svakako ih niko nije ni dirao..
ako jos neko ima ovaj problem da javim samo da ne treba nista da ceka ili zove vec da "Tjunuje programe"

deluje da su i vecina kanala (ili svi) promenili redosled

Pozdrav, zanima me da li ja ove login podatke mogu iskoristiti na Irsi aplikaciji, pošto u BiH nije dostupna Move Smart aplikacija? Hvala!

Sreća, sreća, radost, radost. Još nekoliko besmislenih kanala koje niko ne gleda i za koje nikome nije jasno zašto postoje. Verovatno služe samo kad počne obraćanje da i to prenose kako bi narod razumeo. A u međuvremenu da se izvlače pare za projekte iz oblasti informisanja.
Gledaju Nišlije i stanovnici Obrenovca. Za vas lično je možda glupost, neko je možda jedva dočekao.

Teško da neko gleda TV Nais, oni čak i nemaju program, nije mi jasna njihova logika da plaćaju Supernovi da budu ubačeni u distributivnu mrežu.

06.08 mi je istekla UO u Supernovi. Prosli mesec vracena oprema. Vidim da i dalje mogu da se ulogujem na nalog i stoji sve aktivno. Jel to normalno ili treba da reagujem da ih cimam?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno