Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tenda wi fi 2,4GHz
d049d0b3c351e7a58a34187cbd78b4f6.jpg

Sent from my motorola one zoom using Tapatalk

Meni se popravila brzina otkad mi se promenila ip adresa. Išlo je 80 do 90 početkom aprila, a onda mi se promenila ip adresa i sad ide 115 do 120 Mbps.

Ovo je danas.
9375146080.png

Početkom aprila
9271216481.png

Poslednja izmena:
Kakva je ovo IP adresa: 62.240.25.XX
Da li je ovo ok ili sam NAT-ovan?
Danas mi celo popodne prekida net. A brzina katastrofalna.

tesko,zvao trazio,samo placanje 700din,na kraju sam morao,uzeo tipa neograniceno pa cu posle 2 meseca placanja da odjavim,mozda me ostave.....

Desava mi se da televizija u zadnje vreme koci,svakih 15-20min zakoci na 3sec... da li je do signala jbem li ga ,net ne prekida

tesko,zvao trazio,samo placanje 700din,na kraju sam morao,uzeo tipa neograniceno pa cu posle 2 meseca placanja da odjavim,mozda me ostave.....

Desava mi se da televizija u zadnje vreme koci,svakih 15-20min zakoci na 3sec... da li je do signala jbem li ga ,net ne prekida

Isti simptomi i kod mene i kod par drugara!

Jesam, ali docice neko u toku sledece nedelje...

Brzina mi se povecala sa 25 na 40mb sada kada sam stavio DNS da bude na Ciscu 3208G bude default. (pre to nije pravio nikakav problem a bio je Google da ne namestam svuda pojedinacno) a WIFI brzina mi je 10 mb, telefon pored wifi rutera...

Nzm sta se desava, nista nisam dirao, ali bas me nervira. Kako moze da jedno vreme radi sve normalno i onda pocne da ne radi i onda problem bude do mene-rutera/modema koga uopste i ne diram, tako da mislim da je uvek do njih i njihove usrane mreze.

Jesam, ali docice neko u toku sledece nedelje...

Brzina mi se povecala sa 25 na 40mb sada kada sam stavio DNS da bude na Ciscu 3208G bude default. (pre to nije pravio nikakav problem a bio je Google da ne namestam svuda pojedinacno) a WIFI brzina mi je 10 mb, telefon pored wifi rutera...

Nzm sta se desava, nista nisam dirao, ali bas me nervira. Kako moze da jedno vreme radi sve normalno i onda pocne da ne radi i onda problem bude do mene-rutera/modema koga uopste i ne diram, tako da mislim da je uvek do njih i njihove usrane mreze.
Probaj da resetujes modem, na fabricko podesavanje, bocnes ga iglicom reset dugme i drzis 10 sekundi. Meni je to kod tog Cisco modema pomoglo

Sent from my motorola one zoom using Tapatalk

Dakle....

RADIO RTRSRSSTRTSRT i Radio Ćurka su unapređenje.... A di' moj Kokin Brod u HD?????

Na broju 45 se pojavio RTRS (epg je od kanala OBN) ali je slika crna. Na broju 127 se pojavio Radio RTRS RRS.

Sve se vratilo u normalu. To je izgleda bio neki test tj priprema za skorije ubacivanje u sistem.

Sve se vratilo u normalu. To je izgleda bio neki test tj priprema za skorije ubacivanje u sistem.
Zato sam i prestao fev listu na TV-u da pravim. Već nekoliko dana se samo razmemoriše.
Vidim da MTS uveliko ubacuje "kanale"

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 pomoću Tapatoka

Čovek iz supernove mi otvoio port 32400 za Plex Media Server, međutim on je i dalje nedostupan, kaže: Vaš server prijavljen je na Plex, međutim nije dostupan van vaše mreže.
Firewall propušta Plex i ne znam gde je zapelo.

TV Caribrod su pustili, pre skoro godinu dana, na poziciji 615
Jaoooo Vlado :)

Pa ovo moje lupetanje oko Caribroda / Kokinog Broda je na forumu poznato već duže vremena (pre Supernove još, dok je Kopernikus bio Kopernikus...), nekom je to simpatično, nekom iritantno.

Naravno da je ubačen Caribrod, ispratili smo to. Pre sam se zezao na svoj i naš račun, kako smo dobijali sve "premium" tv kanale svojevremeno (u rangu Caribroda, a očekivali smo History, HBO, Cinemax, VH1, MTV, više HD kanala...), umesto da se ponuda poboljša stvarnim kvalitetom, a onda je jedan forumaš, verovatno ponesem svim tim "premium" tv stanicama koje smo tada dobili pitao nešto u fazonu "kada će TV Caribrod biti dostupan svuda u Srbiji"... Momenat kada je komentarisanje na forumu na Kopernikus temi došlo u status "prešli smo igricu, nema dalje".

Ruku na srce, od kako je Supernova preuzela, dodato je sve što se dodati može, i ne računajući Sport Klub, N1, Cinemania i ostale kanale iz dobro poznatih razloga, sada ova moja sprdnja i nema više efekta kao nekada. Ovo je čisto da ispoštujemo formu ;)

Obećavam, prekidam, ne spominjem više Kokin, Carski ili bilo koji drugi brod.

Jaoooo Vlado :)

Pa ovo moje lupetanje oko Caribroda / Kokinog Broda je na forumu poznato već duže vremena (pre Supernove još, dok je Kopernikus bio Kopernikus...), nekom je to simpatično, nekom iritantno.

Naravno da je ubačen Caribrod, ispratili smo to. Pre sam se zezao na svoj i naš račun, kako smo dobijali sve "premium" tv kanale svojevremeno (u rangu Caribroda, a očekivali smo History, HBO, Cinemax, VH1, MTV, više HD kanala...), umesto da se ponuda poboljša stvarnim kvalitetom, a onda je jedan forumaš, verovatno ponesem svim tim "premium" tv stanicama koje smo tada dobili pitao nešto u fazonu "kada će TV Caribrod biti dostupan svuda u Srbiji"... Momenat kada je komentarisanje na forumu na Kopernikus temi došlo u status "prešli smo igricu, nema dalje".

Ruku na srce, od kako je Supernova preuzela, dodato je sve što se dodati može, i ne računajući Sport Klub, N1, Cinemania i ostale kanale iz dobro poznatih razloga, sada ova moja sprdnja i nema više efekta kao nekada. Ovo je čisto da ispoštujemo formu ;)

Obećavam, prekidam, ne spominjem više Kokin, Carski ili bilo koji drugi brod.
[emoji106]

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 pomoću Tapatoka

Ali mora se priznati da televizija radi besprekorno, barem kod mene. Internet je zato los uvece, nadam se da ce bar malo se rasteretiti za par dana kada se ukine policijski cas.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Iskreno, ja ni sa internetom nemam problema, niti sam imao nešto često i ranije, a opet nisam neki zahtevan po pitanju interneta. Slabo igram online igrice, posao mi nema veze sa internetom, jedino HBO GO što sam aktivirao pa tu može da se desi. Nemam primedbi, ali iskreno, nikad i nisam nešto kukao na uslugu. Čista sreća, dobar sistem kod mene u gradu ili nešto treće, ne znam, ali generalno zadovoljan.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno