sad_man
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 22.05.2022
- Poena
- 60
Moja oprema
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Dobro veče.Imam proveo sa supernovin uslugom interneta već dva meseca.Problem je u tome što je ili upload nula ili download 5mgbps a po ugovoru bi trebao da bude 100/10 kada ih zovnem oni pogledaju signal i kažu da je jako los i da će neko od kolega pogledati da naglasim ovo nije optika već coax zadnji put kada su radili nešto sjeb*li su celom okrugu celu kablovsku jer kada su namestili čvorište neki parametri su naglo skočili i onda su morali da isključe celu kablovsku pa da nameštaju to u centrali.Sad mene zanimaju tri stvari ako moze neko da mi odgovori na pitanja?Da li je ovaj problem rešiv i da li da se nadam da će ga oni ikada rešiti ili da tražim novog operatera.Da li je moguće da raskine ugovor bez penala ako mi usluge ne rade već mese ipo dana i da li će oni pristati na to (jer su reklamacija nije otvorena punih mesec ipo dana već su to oni zatvarali kada bi nešto uradili "namestili")?I treće pitanje kojeg mi operatera preporučujete (ako u ulici ima samo coax star preko 10 godina na kojem sam sad )i jedina druga opcija je da pošaljem upit mts da dovede optiku do mene jer je optika na glavnom putu ali nije spuštena u ulicu sporednu (gde ja živim) 200 do 300m I da li bi oni to učinili.Srecom imam backup net pa mi nije to neka frka(mts ADSL 20/3) o problemu ima više na mom drugom forumu https://forum.benchmark.rs/threads/supernova-upload-problem.490071/ I jer mts isto kao i supernova daje veće popuste kada se ode u radnju i preko online i da li postoji kod mtsa ono 18meseci za 1din?
Da kažem samo da nisam siguran koko su coax kablovi stari ali oni su bili telemarkovi sve dok ih supernova nije kupila
Da kažem samo da nisam siguran koko su coax kablovi stari ali oni su bili telemarkovi sve dok ih supernova nije kupila