Meni su odgovorili za 14 dana a od dana dostavljena pismena .Ratel dok odgovori u proseku korisniku istekne ugovorna obaveza.
Plus su bukvalno postali fotokopirnica i pošta za prosleđivanje odgovora provajdera na kog se korisnik žali.
Meni su odgovorili za 14 dana a od dana dostavljena pismena .Ratel dok odgovori u proseku korisniku istekne ugovorna obaveza.
Plus su bukvalno postali fotokopirnica i pošta za prosleđivanje odgovora provajdera na kog se korisnik žali.
Danas mi odgovorili na mobilni da vise nisam duzan 550 dinara , sada sam duzan jos 2100 hahaa I zahtev odbijen . Opet sam pricao sa njihovim operaterom i poslat je jos JEDAN prigovor. Sada cekam do ponedeljka da mi odgovore. Poslao sam i mejlom prigovor; kopiju ugovora na 24 meseca minimalne pretplate naravno , kao i racun za jul od 2050 dinara i uplatu od 4200 . Od pretplate za avgust na kraju jos ispada da dugujem 2100 ...... Trebao sam da ovaj mesec neplacam nista zbog pretplate tek sledeci to jest septembarski racun . Ja inace placam za 1 mesec unapred. Ako me opet odbiji kome da se obratim , da li treba Ratelu ili nekoj drugoj inspekciji .Neko zna ?
Ne.Da li supernova moze da koristi MTS optiku?
Ako je mts optika dovedena do zgrade ili kuće, možeš.Da li mogu da trazim prelaz na optiku posto imam supenovinu uslugu a na banderi postoji MTS optika?
Ne. Tretiraš se kao korisnik Telekoma Srbija i novi korisnik postaješ 90 dana nakon raskida.Da li vazi popust za nove korisnike ako predjem na MTS sa supernove posto mi je istekla ugovorna obaveza?
Ne može supernova da koristi mts optiku.Da li supernova moze da koristi MTS optiku, odnosno da li mogu da trazim prelaz na optiku posto imam supenovinu uslugu a na banderi postoji MTS optika. Drugo da li vazi popust za nove korisnike ako predjem na MTS sa supernove posto mi je istekla ugovorna obaveza
pretpostavljam da i dalje kod mrtve supernove nije moguće port forwardovanje, oće li ikad više biti moguće ili je jedini način prokleti statički ip?
Moguce je ako ces se kaciti sa ipv6 adrese na ipv6 adresu uredjaja povezanog na Supernova ruter.pretpostavljam da i dalje kod mrtve supernove nije moguće port forwardovanje, oće li ikad više biti moguće ili je jedini način prokleti statički ip?
Po isteku UOJesu li prešli sa SN na MTS u toku ugovorne obaveze ili po isteku?
Meni su nuđene primamljive beneficije u toku, negde na polovini. Po isteku zvanično mi nuđeno prvi mesec 50% i ostatak puna cena.
Mozda zato sto svi sada skidaju FM2024. 😂Kakav je vama download speed na Epic Games? Meni katastrofalno spor. tipa jedva 2/3 MB/s dok preko stima lagano ide do skoro maksimuma 105-110 MB/s, imam optiku 1000/500 Megabita.
Da li moze biti problem zato jer sam u CG-Nat i nemam javnu staticku adresu? Probacu da zakupim javnu staticku adresu zato jer mi je potreban i port forwarding kako bih mogao da hostujem servere itd. Inace speedtest i bufferbloat su sasvim ok, logicno prema njihovim serverima sve radi odlicno. Na stimu ja ovo lako resim ako mi je download sporiji, promenim region skidanja na neki drugi i radi perfektno. Ali to na Epic Games nema. Takodje sam probao i sa VPNom da trikujem Epic Games pa da me prebaci na neki drugi server, nista.
SD je i to grozan !!! zove se Travel XP HD ...preko move app Travel XP 4K HDR i on je grozan, 4k nije sigurnoDa li je nekome TravelXP u 4K na Supernovi (CI+-Modul)?
Isto i kod mene. Neko je na forumu rekao da im je preko CI+ modula 4K. Upravo mi je prekinut skoro ceo paket Radio S Music. Ni u aplikaciji Move N Go ni preko kablovske ne rade.SD je i to grozan !!! zove se Travel XP HD ...preko move app Travel XP 4K HDR i on je grozan, 4k nije sigurno
grozan kvalitet slike, rezolucija je upitna
sad i ja ovo dobijam ne znam zasto ? lol u pitanju je arena premium 1Kada je bila utakmica Srbija - Spanija, preko sajta supernovaott na Areni Premium 1 pisalo je da je dostignut maksimalan broj strimova u istom trenutku, dok je preko aplikacije radilo normalno... Da li neko zna koliko server podrzava streamova?
Ja dobijam ovu poruku već neko vreme na Areni premium 1 i 3. Arena Premium 2 radi ok. Na smartTV radi kako treba.sad i ja ovo dobijam ne znam zasto ? lol u pitanju je arena premium 1
Greška u reprodukciji sadržaja. Mogući razlozi: kanal nije u funkciji, dostignut je limit istrovremenih strimova ili se nalaziš u roamingu.
Ne sekiraj te se .E to, hvala, mislim nema šta da bude problem ako sam ja podneo zahtev, i ako dobiju potvrdu od mene da potpiše neko drugi od ukućana ugovor uz moj lični dokument.. ako neko ima drugačija iskustva neka javi
Poz!Kada je bila utakmica Srbija - Spanija, preko sajta supernovaott na Areni Premium 1 pisalo je da je dostignut maksimalan broj strimova u istom trenutku, dok je preko aplikacije radilo normalno... Da li neko zna koliko server podrzava streamova?
Takodje, koristim SuperPlan 2XL ugovor istekao jos u martu ove godine.Ima li neka povoljnost za nove ili stare korisnike supernova? Može neki agent da se javi na PP
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari