Šta je novo?

Supernova (2024)

Ostala cena, migriran na novi paket, čekam da vidim konačan odgovor, ali nešto ne verujem da će ostati stari uslovi ako su me već migrirali na novi paket.

1736764609656.png
3dd78ff6-0202-457c-ae64-253066e95f11.png

Tako su i mene *****ali proletos. Prvo je pisalo da prelazim sa 2023v1 2S na 2023v2 2S i samo vidim na računu da je 2M. Sad sam tražio raskid. Ako, ako, al nemoj mnogo jako!
Pogledajte prilog 476019
Koja je to matrica migracije super plan paketa? Ja sam ti zaokruzio od mislim 6.11.24. Tada sam skinuo pdf sa njihovog sajta. Na koju foru menjanju stalno te seme migracije.

"
Brzina je do 80 / 8 Mbps na Vašoj adresi. Žao nam je na Vašoj adresi nema mogućnost za optiku u ovom trenutku.
Cena paketa bez ugovorne obaveze je 4.149,00 dinara.
Dostavite nam kontakt telefon da Vam prezentujemo ponudu za obnovu ugovora" 😡😡😡 nisam ja ni pito za optiku ybt ! nego samo da pojacaju na 150 , kad su vec digli cenu za 800 din

Ja sam imao i HBO i sve kanale osim Elite, sad na SuperPlan2M imam isto samo jedan taj njihov "dodatni" TV paket. Degradacija TV usluge totalna.

• Like
Reagovanja: uji
Isti slučaj i kod mena, sa Plana 2L, migriran sam na Plan 2M, ali treba očekivati da nam ubace i HBO i dodatne kanale.
Postepeno to rade, ubaciće do sutra, prekosutra...

Sad su sve pakete resetovali na minimum da imaju neke "benefite" da nam nude za naredne ugovore pošto su svu municiju već ispucali.

Prilozi

• Screenshot_2025-01-13-10-00-23-879_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-01-13-10-00-23-879_com.android.chrome.jpg
    48.5 KB · Pregleda: 118
Apollon radi li ti?

Meni iskljucili Hbo i apollon. Pogledao sam sada vidim da komentarisete ovde da vam gase.
Kako mogu da vidim koji sam sada paket.
Danas mi stigla poruka od njih.
Pisao sam prigovor da zelim raskid oni mi ovo dali

Prilozi

• Screenshot_20250113_164029_Messages.jpg
    Screenshot_20250113_164029_Messages.jpg
    110.4 KB · Pregleda: 182
Sta se to desilo danas, pre podne danas i juce mi normalno radilo imao sve usluge sada nemam apolon ni hbo i ostalo? Kakva sada to migracija, nisam dobio ni jedno obavestenje?!

Kakva sada to migracija, nisam dobio ni jedno obavestenje?!
Niko nije ako se nije pre bunio. Jedino ko se žalio proletos je obavešten da nastavak saradnje ostaje po istoj ceni (kao voki88). Uglavnom, ko je podnosio prigovor/reklamaciju je tako prošao, a sudeći po onome što vidim kod ostalih članova, raskide odobravaju bespogovorno bez da prethodno zovu iz službe za brige o korisnicima. Što se mene tiče, neće pasti kuća, mts daje bonus za registraciju 2025GB na 90 dana pa su sami sebi skočili u stomak time što ću taman isto toliko bi trebalo da se opet vodim kao novi korisnik budem pokriven internetom dok ne sklopim novi ugovor.

Možeš da probaš da podneseš zahtev za raskid, ali da ti ostane stari paket izgleda ne može.

Migracija je najavljena 1.12.2024. na sajtu, odnosno - po njima SMS obaveštenjima od 9.12.2024.

Konkretno ovo:
Postovani, Vas racun za novembar iznosi xxxx din. Molimo Vas da iznos uplatite do 15.12.2024. na racun 160-640-96, poziv na broj xxxxxxx. Brzo i lako platite racun online u 3 koraka na https://mts.rs/placanje-racna?xxxxxx Od 09.01.2025. vazice aktuelni paketi iz komercijalne ponude koji donose: vece brzine kucnog interneta uz izjednacen upload i download na optici, televiziju da kreirate po svojoj meri, postpejd tarife sa neogranicenim internetom u Srbiji, razgovorima i porukama ka MTEL Zoni, i jos mnogo toga. O primeni komercijalne ponude se mozete dodatno informisati na sajtu https://mts.rs/Privatni/Korisnicka-zona/Vesti/Servisne-informacije. Vas mts
To oni smatraju adekvatnim obaveštenjem. Zvaničan rok za prigovor bio je do 9.1.2025.

Čak i mi koji smo se žalili dobili smo eventualno staru cenu ili raskid bez penala. Teško i retko su dozvoljavali izostanak migracije.

Tako da...

Sta se to desilo danas, pre podne danas i juce mi normalno radilo imao sve usluge sada nemam apolon ni hbo i ostalo? Kakva sada to migracija, nisam dobio ni jedno obavestenje?!

Migracije su zapravo poskupljenja, i pored toga dodatne nepogodnosti. Recimo, meni je njihov agent rekao kako mi skače cena sa 2400 na 4200, ali da imam pogodnost da izaberem jedan od četiri paketa kanala (filmski, muzički itd). Caka je u tome što sam ja SVE kanale imao, i onda mi ih onda oni ukinu, i daju mi da izaberem jedan od tih koji će da mi ostane, i na sve to on mi kaže da mi je to pogodnost ahahaahhaaha

Kakva god ponudu i cenu dobio od njih, nikad više ne želim da ih vidim. Ovo je druga migracija u rasponu od godinu dana i maltretiranje korisnika, da ne pratim ovaj forum verovatno ne bih saznao ni za jednu od ove dve.

Da li ja mogu da probam da raskinem ugivor, da ne prihvatim ovo sto mi ponudili istu cenu do kraja isteka ugovora?

Da li ja mogu da probam da raskinem ugivor, da ne prihvatim ovo sto mi ponudili istu cenu do kraja isteka ugovora?
Jedino da u povratnom odgovoru probaš da se pozoveš na član 21.1 opštih uslova u javnoj fiksnoj mreži Telekoma Srbija, te navedeš da si na taj prvobitni datum već podneo obaveštenje o otkazu ugovora na način i u formi kojom se nedvosmisleno može utvrditi identitet krajnjeg korisnika.

Naravno da možeš. Ne odgovara ti ukidanje TV kanala i tačka.

Ја сам остао и без ХБО и без дечијих програма, звао их и жалио се. У апликацији није било а на ТВ у којем је картица било све регуларно. После 2 дана све су ми вратили и повећали нет са 200/15 на 200/20.

Последњи рачун је био 1850 (50% 12 месеци на стари Л пакет). А сад видећемо да ли се цена мењала…

Migraciju rade vrlo postepeno, verujem da će nam sutra, najkasnije prekosutra, vratiti kanale i usluge iz starog paketa L...

Ја сам остао и без ХБО и без дечијих програма, звао их и жалио се. У апликацији није било а на ТВ у којем је картица било све регуларно. После 2 дана све су ми вратили и повећали нет са 200/15 на 200/20.

Последњи рачун је био 1850 (50% 12 месеци на стари Л пакет). А сад видећемо да ли се цена мењала…
Da li si zvao call centar ili poslovnicu ? Ja sam izgubio dosta u move aplikaciji pa bih zvao da vidim sta i kako da vratim ako je moguce . Inace imas sam onaj paket Max tv i net .

@Nikoladino ne bi da ti kvarim zabavu, ali ja sam još u toku decembra tražio da mi ostave iste uslove (cenu i paket - net i tv) kako je bilo. Ostavili su mi cenu, ali su paket migrirali. Imam brži net i osakaćenu televiziju. Koristio sam stari SuperPlan 2L, migrirali su me na novi SuperPlan 2M.

Koji si paket koristio?

@Nikoladino ne bi da ti kvarim zabavu, ali ja sam još u toku decembra tražio da mi ostave iste uslove (cenu i paket - net i tv) kako je bilo. Ostavili su mi cenu, ali su paket migrirali. Imam brži net i osakaćenu televiziju. Koristio sam stari SuperPlan 2L, migrirali su me na novi SuperPlan 2M.

Koji si paket koristio?
Imao sam Super plan 2L i Max TV. Televizija i internet na optici. Meni najvise treba video klub aplikacija zbog zene, najvise to koristila da gleda serije a sada je osakaceno.

I meni je stiglo pismo da je zahtev za raskid osnovan. Idem da se razdužim.

Kapiram da ce zvati da smaraju za uo na 2 god

Prilozi

• 1233333222.jpg
    1233333222.jpg
    133.3 KB · Pregleda: 125
Imao sam Super plan 2L i Max TV. Televizija i internet na optici. Meni najvise treba video klub aplikacija zbog zene, najvise to koristila da gleda serije a sada je osakaceno.

Dosadašnje stanje:
  • Plaćao si 3700 dinara za SuperPlan 2L (1850 ako si imao 50% popusta).
  • Net je bio 400/200Mbps (ili 200/15Mbps na coax-u)
  • TV si imao sve pakete osim Elita kanala

Od danas na dalje:
  • Plaćaćeš 4800 dinara za novi SuperPlan 2M (2400 dinara ako imaš 50% popusta)
  • Net je sada 400/400Mbps (ili 200/20Mbps na coax-u)
  • TV imaš osnovni paket i samo jedan od novih "dodatnih" paketa. Ti "dodatni" paketi sada sadrže samo one "obične" TV kanale dokumentarne, filmske, muzičke, dečje... Ti paketi ne podrazumevaju HBO, XXX ili bilo šta slično.

Da bi imao sve što si imao moraš da:
  • Izabereš filmski "dodatni" paket kao besplatan uz paket
  • Doplatiš 300 din dečiji paket
  • Doplatiš 200 din muzičko zabavni paket
  • Doplatiš 300 din dokumentarni paket
  • Doplatiš 849 din za HBO+
  • Doplatiš 359 din za XXX
  • Doplatiš 449 din za Appolon

Sa 3700 za istu TV uslugu ideš na 4800 + 2450 = 7250 dinara.

Ili da pređeš na novi SuperPlan3L koji košta 5700 din i doplatiš samo jedan "dodatni" paket (muzičko zabavni) za 200 din - a HBO i Appolon ti bude uključen te za 5900 din dobiješ u principu ono što si imao za 3700.

To je ta napredna mts/supernova matematika.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno