Šta je novo?

Supernova (2024)

@poglavicas
Na portalu šta ti sada piše?
Ovako je sada kod mene:

Prilozi

• Screenshot_20250110_183916_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20250110_183916_Samsung Internet.jpg
    86.9 KB · Pregleda: 146
Super Plan 2L
Još imam 400/200Mbps + TV Max

Pre 10min mi na mail ponovo poslali poruku sa gotovo istim sadržajem.
Takođe i ja sam bio na Super Plan 2L.
Obećali i pismeno su potvrdili da mi neće menjati cenu i TV paket, čekam samo još migraciju!

Isto kao kod mene. Pa, migriran si, dobio si i Apollon i HBO+ po staroj ceni do isteka UO.

Čekam još odgovor. Probaću posle koji mi kanali rade.

Цареви су :)
Мени уз рачун послали да се извињавају и да раде на уклањању сметњи, па су због тога умањили рачун. А рачун цена као и увек, без икаквих умањења.

А на кориснички налог и даље не могу да се логујем, звао сам их 5х данас, изгубио пола дана чекајући да се јави оператер

I upload je isti. Net je bio 400/200, tako je i sada.
Aha... zar po novom Super PLAN 2 M ne bi trebalo da bude 400/400?
Jer ja koliko sam shvatio tetu koja me je zvala da je rekla i da brzina upload-a ide na 400 Mb/s.

• Like
Reagovanja: uji

Prilozi

• Screenshot_20250109_165224_org_zwanoo_android_speedtest_MainViewActivity.jpg
    Screenshot_20250109_165224_org_zwanoo_android_speedtest_MainViewActivity.jpg
    61.1 KB · Pregleda: 120
.

Prilozi

• Screenshot_20250110_190748_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg
    Screenshot_20250110_190748_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg
    80.5 KB · Pregleda: 93
400/400 ako si na SN optici. 200/20 je na coax-u.

Ne ne, superplan 2 m je 200/20 mbps.
Možda na bakru! ;)
Dok je na optici 400/400Mb/s
Čekaj da se onda i ja nadam tom povećanju upload-a na 400Mb/s, ili mi brzina ostaje ista kao i do sada 400/200 samo iz tog razloga jer sam se žalio i pisao prigovor?

Po meni:
  • ili idemo na 400/400 + osakaćen TV
  • ili ostajemo na 400/200 + TV Max

Druge nema. Ne može da nam skresaju TV a ne daju bolji upload.

Po meni:
  • ili idemo na 400/400 + osakaćen TV
  • ili ostajemo na 400/200 + TV Max

Druge nema. Ne može da nam skresaju TV a ne daju bolji upload.

Ovako je sada kod mene i verujem da je tako bilo i ranije!

Supernova sada.jpg

A pritajno se nadam i većem uploadu! ;) :LOL:

Послали су ми коначно нову шифру за кориснички сервис, вратили су ми програме које сам добио по уговору.

Али наравно, једно поправе друго покваре, сад су ми ти канали закључани на тв где је картица. :)

10х их мора човек звати и да, пошто имам кабловски нет, брзина је остала иста 200/15.

Prilozi

• IMG_8707.jpeg
    IMG_8707.jpeg
    114.3 KB · Pregleda: 58
Ja ne znam sta da radim sem da zovem i nikad ih ne dobijem preko koisnickog.
Zalio sam se na cenu i napomenuo da ne zelim povecanje i menjanje programske seme. Posalju mi sms da se cena zadrzava i bez reci oko programa.
Posaljem novu zalbu gde napominjem da ne pristajem ukoliko ne ostanu i kanali(HBO, etc). Posalju mi identican sms osmog januara oko cene(imbecili) i sad vidim da nemam HBO u aplikaciji, u paketima pise samo osnovni paket. U video klubu ne mogu da pustim Superstar i HBO. Jedino mi MAX apk radi zasad.
Sta raditi dalje sa ovim idiotima?

Da li si se zalio/pisao neki mail ?
Samo inicijalno da ne pristajem na promenu cene. TV mi nije bitna, a za brzinu sam računao da je neće smanjivati.
Juče i danas su mi speedtest i slični sajtovi očitavali 60, ali sam malopre skinuo ati drajvere punom brzinom, tako da sad ne znam šta se dešava.

Да ли и даље може да се пише жалба или је рок истекао 1. Јануара ?

Super Plan 3 L je migrirao u koji paket ?
Šta je se dobilo a šta izgubilo , obećali su mi preko SMS - a da mi cena paketa ostaje ista .

Super Plan 3 L je migrirao u koji paket ?
Šta je se dobilo a šta izgubilo , obećali su mi preko SMS - a da mi cena paketa ostaje ista .
Migrira valjda na novi SuperPlan 3L.

Još čekam da vidim hoće li (brat ima taj paket na optici) pa ću videti kako će ići...

Zna li neko kako ide migracija fiksnog broja iz SN u SBB? To treba da podnesem zahtev u SBBu pre uvođenja usluge ili tražim nešto od SN prilikom vraćanja opreme?

Zna li neko kako ide migracija fiksnog broja iz SN u SBB? To treba da podnesem zahtev u SBBu pre uvođenja usluge ili tražim nešto od SN prilikom vraćanja opreme?
Imao sam fiksni broj u Telekomu ( 2018 ) , tada je bilo odete u SBB ili pozovete njihov Call Centar i zatražite promenu .

Nazad
Vrh Dno