Šta je novo?

Super

raindog

Čuven
Učlanjen(a)
08.10.2002
Poena
649
CUJTE I POCUJTE

Posto media plus nije se udruzila sa ostalim mrezama on ce ponuditi svoj kablovski internet.... da svom programu najavljuju da ce modem biti BESPLATAN a da ce cena pretplate biti znatno povoljnija od konkurencije !!!!!!!!1FX

Sve je to cool samo da bude i istinito!?

Istinito je u Kv smo probali radi.

Zvao sam ih juče popodne. Javila se neka ženska, rekla "izvolite", ja reko "kad hoćeš da se vidimo", ona kaže "večeras" :D

No, bez zafrkancije: Pitao sam kada će to početi sa radom, rekli su mi početkom Decembra, što se tiče cena, još ih nisu oformili, ali mi je 100% rekla da će biti povoljniji od drugih, tako reći od NS Cable NET-a. Rekla je da se trenutno uvode kablovi, i da će do kraja Novembra ili prve nedelje decembra, biti sve gotovo. Pokrivaće Limane, Grbavci (YEAH), u stvari sve što pokrivaju sa običnom kablovskom. Da bi se dobio besplatan modem i priključenje u bilo koji deo stana, i koliko god toga trebalo, znači sve je free. Ali rekla, da će se to kao na neki način iznajmljivati modem, ali koliko sam je razumeo plaćaće se ono0liko koliko mi mesečno potrošimo na downloadu, tako nešto.

Anyway, hvala Bogu da ćemo i mi to čudo da dobijemo!!!

Bolje informacije tek u Decembru.
Media Plus, info telefon: 021/469-293

Pozdrav, Cineman

Nazad
Vrh Dno