Šta je novo?

Super PI

• Začetnik teme Začetnik teme Kokos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
K

Kokos

Guest
Ajde da vidimo kako ovde stoje stvari.Bas me interesuje kako sad stoje stvari na ovom polju ,mislim na relaciji intel amd.Program je kratak manje od 100 kb moze se skinuti sa http://www.tweak.dk/antileech.php?site=1&file=superpi1.1e.zip. Ja sam radio test na 1M i 512Kb na 3.9 ghz.Rezultati su 000h 00 m 36 s na 1M .Nek nam 1M bude merilo.Ajmo napred!

000h 00 m 50 s na 1 M
ATLON XP 2700+
mrzi me da kacim sliku posto nije neki rezultat 🙂

Stator je napisao(la):
000h 00 m 50 s na 1 M
ATLON XP 2700+
mrzi me da kacim sliku posto nije neki rezultat 🙂
Netreba ni da se kace slike,a rezultat je dobar ovde inace amd ima primat nad intelom.

AMD 1600+ suva! 🙂
1M ----- 1 minut i 28 sekundi
Eto, cisto da oni sa slabijim procesorima ne dobiju komplekse 🙂

BeastMaster je napisao(la):
2500+ @2394 (10.5x228)
512k-----18s
1M-----42s
Kazem ja ovde amd raznija intela, 1.5 ghz razlike u moju korist a 2 sekunde samo brzi :cuss: Na 3.5 ghz rezultat je 40 sec :x

Kokos je napisao(la):
...

Kazem ja ovde amd raznija intela, 1.5 ghz razlike u moju korist a 2 sekunde samo brzi :cuss: Na 3.5 ghz rezultat je 40 sec :x

pa toliko si stvarno brzi u odnosu na 2.5Ghz AMDovih 🙂

Evo i mog "priloga"....XP2400+@2443, FSB=232MHz.
Kokose, ako te ne mrzi, poteraj test i za 2 i 4M, da vidimo kolika je tu razlika.

Kokos je napisao(la):
...

Nije ovo test za intela pogotovo ne za p4 procesore zbog fpu-a.
Najlepse se ta razlika vidi u igri AOE2 CONQUEROR-u, p4 mora da radi na linkovanju bar na 3.1ghz dok ga mad-ov XP leop tera i na 1.6ghz 😀

Pozdrav :wave;

E, a ja nemogu da skinem prg, a bas me interesuju rezultati...
Kad kliknem da skinem otvori mi index, pa ako neko ima vec skinuto posto ne zauzima mnogo neka okaci...

Neo_Matrix je napisao(la):
E, a ja nemogu da skinem prg, a bas me interesuju rezultati...
Kad kliknem da skinem otvori mi index, pa ako neko ima vec skinuto posto ne zauzima mnogo neka okaci...
To je zato sto je Kokos zeznuo link :beat:

Ako niste primetili, ima jednu extra tacku u linku, na samom kraju... pa mu se zato i taj (inace direktan) link ne zavrsava sa "zip".
Copy-rajte link, sibnite ga u Notepad, tamo skinite tacku sa kraja, pa ga onda takvog paste-ujte u FlashGet... i Super PI v1.1e pocinje da se skida 😛

CAR je napisao(la):
...

To je zato sto je Kokos zeznuo link :beat:

Ako niste primetili, ima jednu extra tacku u linku, na samom kraju... pa mu se zato i taj (inace direktan) link ne zavrsava sa "zip".
Copy-rajte link, sibnite ga u Notepad, tamo skinite tacku sa kraja, pa ga onda takvog paste-ujte u FlashGet... i Super PI v1.1e pocinje da se skida 😛

Da, ali opet nece, skida mi neku stranicu index.htm, ajde ovi sto su skinuli neka postave link sa koga su skinuli...

Neo_Matrix je napisao(la):
...

Da, ali opet nece, skida mi neku stranicu index.htm, ajde ovi sto su skinuli neka postave link sa koga su skinuli...

Ma odes na taj link i gore DOWNLOAD, TEST PROGRAM. i tamo ti je superpi...

Pozdrav :wave;

Pa i kada ga nadjem na listi programa on mi otvoti index sajta... Pa zar je tesko okaciti 100 kb...?

Hvala !

Hvala vuce !

E racuno 1m ne vise........

nego sam gledao ovaj Super pi ne "racuna" fsb vec samo sirovu snagu procesora sve jedno da li je 5x200 ili 10x 100 (sada sam ga ja malo karikirao) ali mogu da se dobijaju rezultati i na nestabilnim frekfrencijama jer test traje manje od minuta.........

Mada ima i svoje prednosti tezak je samo 100 k brzo se izvrsava.....

Athlonxp TbA 2000+ @1667MHz (default)

70sekundi za 1M

Ali je moj [email protected] (109x16) ocajan

1M - 01 min 59s

Ima li leka (bez kupovine Athlona)?

Dobro, niko ne komentarise cinjenicu da Intel sa 60% visim taktom daje samo 16% bolje rezultate...?

tex707 je napisao(la):
Dobro, niko ne komentarise cinjenicu da Intel sa 60% visim taktom daje samo 16% bolje rezultate...?
Pa prokomentarisao sam je ja Fpu - je jednostavno jak kod amd-a i to je to.

Kokos je napisao(la):
...

Pa prokomentarisao sam je ja Fpu - je jednostavno jak kod amd-a i to je to.

Ma sta si, bre, prokomentarisao...??... 🙂...evo sta si napisao:

"E kad se ide dalje tu sam vec vidno brzi"

....a ono uvek isto...16%.... cheers

2400+@2255MHz, FSB=166

1M za 47 sekundi

AMD :hump: Intela pa rastura O🙂

Nazad
Vrh Dno