Šta je novo?

Super Mario Brothers

playahater

Čuven
Učlanjen(a)
23.09.2003
Poena
619
Zna li neko neki linak gde moze da se skine ova igrica ... moze bilo koji deo ... ja trazio po netu al se nisam neshto mnogo dobro snasho ... bilo bi dobro kad bi nasho sve ...
... e, da i ako mi treba neki emulator za konzolu da bi mogo da igram to ...

Hvala ... Pozdrav ...

:wave:

www.emuparadise.org
www.romnation.net
Probaj na ova dva,
skines lepo emulator za SNES,pa skines super mario all stars(tu su ti svi)
i pichis...easy as that!

good luck :banana:

Poslednja izmena:
hvala ... srecna nova godina svima ... a sada odma jedno pitanje u novoj godini ... i ja bih skinuo ovu igru ... ali nikada nisam radio sa tim emulatorima niti znam sta su ... pa ako moze neko da mi objasni sta treba da radim da bih igrao ovog maria

Nema tu mnogo nauke, skineš ZSNES emulator, u njemu ideš File -> Open i otvoriš taj ROM fajl što si skinuo i raspakovao. I onda igraš. Prosto ko pasulj.

Zavisi koji emulator koristiš. Za Nintendo sam jedino probao NESCaffe. U principu nije ništa komplikovano, naći ćeš uputstvo na sajtu sa koga ga skineš.

evo skinuo sam znes ... nisam se snasao na ona dva linka sto ste dali ... pa jednostavno google i skino sam za sec ... sada mi treba josh samo mario ... jel ima josh nekih dobrih igrica da znate tipa maria ?

sada sam gledao da li imam mario brothers i nazalost nemam ali imam 5in1 ili 6in1 tako neshto nisam brojao :D ako nekom treba mogu da upload-ujem i ako vam josh neshto treba vi kazite videcu da li to shto trazite a imam oko 500mb za nes i 500mb za snes igrice poz:wave:

Vrh Dno