Šta je novo?

super igra...samo dal se neko seca

sreta-steta

Čuven
Učlanjen(a)
12.08.2003
Poena
619
Elem, Harvester, horror avantura na 3 cd-a, jako lose ocenjena ali sa super pricom i jaaaaaako bizarnim scenama. Da li je neko odavde igrao i ne daj boze mozda je ima, ja bi je rado narezo i zavrsio?

Citao sam opis svojevremeno u SK, tada su igrice bile bolje nego sada. Sada je to postao krupni biznis, kao Holivud :(

Ja sam je pikao, dosta sam prešao, ali sam onda zaglavio na onom delu kada onom perverznjaku treba da izgrebem auto.
Inače mnoooogo dobra priča (a i izvođenje) za ondašnje vreme. Baš sam je pre par meseci iznajmio iz kluba, ali više nije to to... :)
Videću ako likovi još uvek rade da to otkupim. A ako ne, Akademska ima novih 34 Mbps koji zvrje prazni... :)

ma ja se samo secam da sam dosao do nekog dela gde neki tip bez nogu cuva neke rakete i znam da nisam bio u stanju da ga zeznem ili je povlacio prekidac za njih ili bi mini sunuo metak u glavu. To su te neke horror avanture koje su tad bile bas popularne. Recimo Ripper ili 11th hour(zbog njega sam dao zadnju paru za zvucnu karticu), 7th guest, Pandora's box.... e mladosti.... :(

EEEEE najbolja avantura svih vremena! To smo mi (citaj staro drustvo koje se rasulo nas 5orica) igrali bar 3-4 noci i ni makac od prvog dana. Onda sam ja sam seo kuci i zavrsio je za 6 dana.
Na kraju biras kakav hoces kraj kao dobrica (ispostavi se da je sve to VR) ili zloca (postanes Harvester of The Order of Harvested Moon) Imam ja igru FENOMENALNA MA NAJBOLJA

Vrh Dno