Šta je novo?

Super brza internet konekcija! :)

Aponen

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
619
Pokacim se ja lepo sinoc na EUnet i imam sta da vidim (vidi attachment dole)! :S Kada nisma umro od smeha, toliko mi je ta brojka bila interesantna da sam morao da vam se pohvalim!

Odlicna veza, no, na zalost, ja nemam sliku sa akademske mreze od pre nekoliko "desetina" godina...brzina je bila, ali bukvalno, 1 bite u sekundi, i uspeo sam da je odrzim celih 32 minuta pre nego je mreza pukla:)

nastran3d je napisao(la):
Odlicna veza, no, na zalost, ja nemam sliku sa akademske mreze od pre nekoliko "desetina" godina...brzina je bila, ali bukvalno, 1 bite u sekundi, i uspeo sam da je odrzim celih 32 minuta pre nego je mreza pukla:)

Ah te 90 i neke ping na akademskoj mrezi na ircu 25 minuta i nesto sitno sekundi :) Bila su to dobra vremena sad svi jure fast internet.

meni se kacio na EUnet brzinom 2.4kbps-a

anime_freak je napisao(la):
...
Ah te 90 i neke ping na akademskoj mrezi na ircu 25 minuta i nesto sitno sekundi :) Bila su to dobra vremena sad svi jure fast internet.
Ima toga i sada, ne moraš da se brineš... :)
A što se brzog interneta tiče:

evo ti moj attach isto na 2.400 kako sam ranije rekao

Samo proba:

vipersig.jpg

a nije ni ovo lose... uzevsi u obzir brzinu, vreme i protok tj "dotok" :eye:

trinitrol je napisao(la):
a nije ni ovo lose... uzevsi u obzir brzinu, vreme i protok tj "dotok" :eye:
evo ti ovaj moj od 15 sati, modemom, pa ti pokusaj vise :)

BeastMaster je napisao(la):
Da se i ja učlanim u klub 2.4kbps :mrgreen:

Koliko se sećam, to beše ATS37=x komanda.. :) Samo je pitanje koliko provajder dozvoljava da se ide "na dole" ctp;

Snejk je napisao(la):
...

Koliko se sećam, to beše ATS37=x komanda.. :) Samo je pitanje koliko provajder dozvoljava da se ide "na dole" ctp;
Nije bio ATS37 string nego Intel Ambient modem na mojoj tel liniji :)

BeastMaster je napisao(la):
...

Nije bio ATS37 string nego Intel Ambient modem na mojoj tel liniji :)
meni je us robotics :) taj je jedini i koji je dobro radio na mojoj centrali, pa pazi onda kakva je ocajna :)

Vrh Dno