Šta je novo?

Sundjeri za sluske??

Z1000

Slavan
Učlanjen(a)
25.11.2007
Poena
319
Gde da nadjem one male sundjere sto idu na slusalice (bubice) jedan mi je spao i izgubio sam ga a drugi je vec malo iscepkan tako da bi mi trebali novi...

Hama pravi sundjere u dve velichine (male i velike :D).Potrazi ih u nekim megamarketima tipa Metro,Roditj,Tempo,Mercator ili bolje snabdevenim foto-radnjama.

Pa potraži na pijaci neke najjadnije bubice sa sunđerima i eto ti sunđera...

Imate na buvljaku (NBG) na jednoj tezgi (lokacija tezge - red i br., ubijte me ako se secam). Cena po komatu 20din.

Video sam u Pixel computers u novom sadu te sundjere, u jednoj plasticnoj kutijici, cini mi se 4 para tih sundjercica, u 4 razlicite boje. :)

Pogledajte u podzemnom prolazu kod Doma omladine u nekoj od radnja sa cd/dvd-ovima. Ne znam da li jos imaju. Ja sam tamo uzeo pre otprilike godinu dana. U jednom pakovanju je imalo 5 pari sundjera. Mislim da me je kostalo oko 150 din.
Evo nadjoh sliku:
BRECOU_packBD.jpg

Poslednja izmena:
E, to je to. To sam ja video u Pixel computers u NS.

Pogledajte u podzemnom prolazu kod Doma omladine u nekoj od radnja sa cd/dvd-ovima. Ne znam da li jos imaju. Ja sam tamo uzeo pre otprilike godinu dana. U jednom pakovanju je imalo 5 pari sundjera. Mislim da me je kostalo oko 150 din.
Evo nadjoh sliku:
BRECOU_packBD.jpg
Kupio u subotu bas ovaj komplet na buvljaku (mislim da je peti red desno, covek prodaje diskove itd). Kosta 200 din.

Nazad
Vrh Dno