Šta je novo?

Sumnjivi verbatimi ?

• Začetnik teme Deleted member 1735
  • Datum pokretanja
D

Deleted member 1735

Guest
nedavno sam kupio dosta komada verbatima slim 700 mb 24x datalife plus crystal superazo ali za razliku od uobicajenih verbatima sa prednjom stranom obojenom i zadnjom tamno plavom dobio sam srebrnkastu boju na gornjoj strani za urezanim ivicama gde je ispisan verbatim logo i ostali podaci kao na ranijim cd-ima samo sto sada ima veliko slovo pisano c(valjda od crystal) i kao sto rekoh bez ikakvih boja nego samo srebrna pozadina a slova i slike su urezane samo ivice.Dok sa druge strane umesto prepoznatljive plave boje imamo mutnu zelenu.Takodje uz cd slim skutiji ne dolazi ni prednji omot tj slika verbatima !!!! ovo kao sto sam video se pakuje u kompletima od po 20 slim kutija koje su pakovane celofanom na kome je iscrtan verbatim i ostali podaci u vezi cd-a i firme.
E sad ovo sam uzeo u Excomu u NS koja je dosta renomirana i poznata kao distributer cd-ova ali ovo sto sam dobio bukvalno lici na no name cd-e koji se mogu kupiti za manje od 30 din komad.
Zanima me da li ste imali iskustva sa ovakvim verbatimima i kakva je ta nova crystal tehnologija posto bih trebao da snimim jako vazne podatke na te cd-e tako da mi je jako vazan kvalitet medija ?

Pozdrav devil 2000

Devil 2000 je napisao(la):
nedavno sam kupio dosta komada verbatima slim 700 mb 24x datalife plus crystal superazo ali za razliku od uobicajenih verbatima sa prednjom stranom obojenom i zadnjom tamno plavom dobio sam
Lose medije, ne pravi ih Verbatim kao sto rece kolega. Potrudi se da ih zamenis!

Nazad
Vrh Dno