Šta je novo?

Sugestije za ovu konfiguraciju

olfrud

Čuven
Učlanjen(a)
13.08.2002
Poena
619
Poshtovanje!

Planiram uskoro da uzmem nov komp, pa me zanima imate li neke zamerke ili sugestije oko odabranog parcheta hardvera.

0. Asus P5K-SE P35
1. Intel E7200 C2D
2. Kingston 2GB KIT 1066MHZ Hyperx DDR2 CL5 NON ECC
3. WD 320GB AAKS
4. ASUS nVidia EN9600GT/HTDI/512MB
5. CM 460W RS-460-PCAP

Nisam neki "gejmer", igram uglavnom Football Manager 2008 i to je to :) Koristim chesto Corel, Photoshop, ACAD, Sound Forge...

Umjesto P5K-SE uzmi P5K

Aham... vidim da je 15ak E skuplji, tako da to i nije strashno kad vec uzimam. (Vishe volim da kupijem jednom pa da me ne boli glava, nego da kupim, pa posle da me boli, te da kupujem josh jednom :) ) Vidim da podrzhava SLI (shto mi nikako ne treba) pa ukoliko je samo to razlika, ne bih je qpovao.

Poslednja izmena:
А што не Gigabyte P35 DS3L коју имаш за 70Е?! Доста хваљена плоча и добра за клок. А ако ниси неки gamer можеш и да уштедиш тако што ћеш узети 9600GSO 384MB која је 20-30Е јефтинија од 9600GT.

А што не Gigabyte P35 DS3L коју имаш за 70Е?! Доста хваљена плоча и добра за клок. А ако ниси неки gamer можеш и да уштедиш тако што ћеш узети 9600GSO 384MB која је 20-30Е јефтинија од 9600GT.

Zato shto sam sqpio kesh, pa mi je bitniji kvalitet od cene (naravno, ne bih da bacam na ono shto mi ne treba). Nekako mislim da je taj ASUS bash toliko i bolji koliko je sqplji :)
Medjutim, to za grafichq si u pravu, chak sam mislio i neki 8600 da uzmem jer, kao stho rekoh, nemam potrebe za jakom grafikom

Poslednja izmena:
Ja nikad ne bih pomislio da je Asus bolji koliko je skuplji. U najboljem slucaju je vise skuplji nego bolji, a cesto je skuplji i losiji.
Po mom misljenju glavobolja i asus su dobri drugari :D

Ма држи ти се GA јер се нико не жали на те плоче, а и сам си рекао да ти Crossfire не треба. Asus вала ништа није бољи од Ga а више кошта-то је сигурно (погледај искуства корисника посебно у овом средњем сегменту). Ако ћеш да радиш то што пишеш онда ти од P35 DS3L ништа боље ни не треба, и наравно ипак ти не препоручујем ништа мање од 9600GSo јер ће ако ништа имати дужи употребни вијек.

и наравно ипак ти не препоручујем ништа мање од 9600GSo јер ће ако ништа имати дужи употребни вијек.

Da, nekoliko mjeseci dok ne izadje GTX 280 ili 4*** Rade

Guglao sam malo i verovatno cu nachiniti bash te dve modifikacije : Gigabytova P35 DS3L plocha i 9600GSO. Medjutim, ono shto me josh zanima, kakve li su ove nove integrushe sa oznakama tipa "Realtek ALC 883, 8-ch High-Definition Audio CODEC" u odnosu na moj live 5.1 (onaj prvi, legendarni live, na audigy)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno