Šta je novo?

Suffering : ties that bind

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Chinaski

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
10.03.2005
Poena
795
malo sam ispao iz toka, ali videh da je izasao nastavak ove sjajne, ali nikada sire prihvacene igre. prvi deo su krasile sjajna atmosfera sablasnog zatvora i zagonetke oko kojih cu cesto ljudi lupali glavu. interesuje me kakav je nastavak? negde sam procitao da se nastavlja na pricu iz prvog dela. mirise mi na jos jednu dobru igru.
jel' igrao neko ovu igru i koji su utisci?

Apsolutno sve iz prvog dela je prepisano ovde, dakle grafika, zvuk sistem neprijatelja ...sve. Tokom igranja ovog dela nikako nisam mogao da se otmem utisku vec vidjenog.:trust:

sale prdez je napisao(la):
i zagonetke oko kojih cu cesto ljudi lupali glavu.
Koje crne zagonetke? Ovde je fazon kolko ces NPC ovca ubiti u jedinici vremena. :bottle:
PozZ.

Igra je puna bugova, koji onemogucavaju igranje. NPC likovi koji treba da ti otvore prolaz za dalje se zaglave, lose se krecu, znaci ocaj. Patch-a nema nigde (niti ce ga izbacivati valjda) sto govori o tome koliko su se zaista zalozili za igru i kako su komercijalno prosli od nje (nije vredno truda!)
Igru nije mozda ni trebalo da nastavljaju, jer je pricom samo upropastila sjajni prvi deo. Kraj igre ima bug koji se ogleda u tome da mozes da se makljas sa zadljim boss-om par dana. A onda najednom odjavna sekvenca koja bi trebala da traje duze kako bi objasnila pricu (citaj: tvoju muku zbog koje si igrao) bukvalno traje 10 sekundi (ma i to mi se cini da je mnogo) i naravno da je neverovatno glupava i nerazumljiva.
Igra radjena je u istom RIOT enginu, i bezveze je to sto posle vise od godinu dana nisu pomerili grafiku na bolje ni za milimetar.

Servus!

@Gorio:
ne znam, barem prvi deo nije bio u klasicnom shooter fazonu. broj NPC-ova je bio dobro izbalansiran.
meni se prvi deo bas dosta svideo, imao je sjajnu atmosferu, sto nije lako postici.
@Patch:
zao mi je ako je igra puna bagova. meni se grafika svidjala u prvom delu. nije bila nista posebno, ali je bila dosta dobra. nije sve u grafici. kazem ponovo, meni je igra odisala sjajnom atmosferom.
pozdrav

dobra grafika ? lol, grafika je ko iz half life-a, sve je mutno, low detail, low poly, ali igra nije losa, sta ja znam, stoji na HDD-u mozda je nekada i nastavim. ekspanziju mi ne pada napamet da instaliram.

Odigrao sam prvi deo, i bio je sjajan.
Drugi igram ovih dana, ali me kolju na 18-om nivou, kad me ona budala gadja sa magijom i ona ogromna zver se pojavljuje....
Sta znam, nastavak prvog dela. Grafika, kao grafika, meni odgovara. Ne igram zbog grafike, vec zato sto je igrica super. Videcemo za dalje.

Aj neka mi neko ko je zavrsio kaze da li treba onim rucnim bacacem da rokam ono ogromno cudo u usta ili moze bilo gde pa da crkne? Dok ja odem gore po rakete, dok se spustim, vec me ubiju kao zeca. U cemu je fora u usta ili...?

:D fora je da nadjes walkthrough :D kojeg nema na netu (ima do 13 nivoa)
Vec sam naveo da igra ima svojih bubica. Mozes da se koljes sa tim cudovistem na kraju 3 dana, jer je u pitanju bug.

Poslednja izmena:
Hoces da mi kazes da taj nivo ne moze normalno da se predje?
Ne verujem da bi sebi to dozolili, mislim koljem se sa njima kao nenormalan...

:D Tu na kraju bug ne da da pocne odjavna sekvenca.
Znaci mozes tako do sutra. Moguce da ce da igra "uklaviri" ovo posle 10 minuta, a moguce i posle 2 dana :d

Samo, malo.... Rekose mi danas da je taj 18. i poslednji nivo? Ortak zavrsio, pa mi rekao... Jel moguce da ima samo 18? Prvi deo koliko se secam imao je oko 25, ali ako je ovo istina onda mi je prvi deo ubedljivo bolji. Ja sam ocekivao neku krvavu akciju... Nije valjda kraj?!

blago vama sto ste je pokrenuli :( sto bi ja voleo da meni baguje :(

Hahahaha... pa ti bio ozbiljan....
Lagano...

Ko mi je kriv kad sam je izbrisao. U tom momentu nije bilo sanse da se igra pokrene...., ali danas.

sta danas? danas moze, ako cupas kablove...mogao si to i ranije...ili ima neka fora :)

Pa lepo ti kazem. Ti JOS nisi instalirao???

instalirao jesam, ali pokrenuo nisam :) sad prckam po nekom starfuck programu, ali ne ide...*******o. tesko ce to ici bez cupanja kablova...

Mislim da ova igra nece ici bez cupanja kablova.Postoji i mini image za ovo ali procedura je ista

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno