Šta je novo?

Suffering 2, zavrsi li ga iko od nas ?

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Cini mi se da u principu nije los, ali se malo pisalo o njemu u ovoj sobi. Da li ga je neko ko ga ima zavrsio ili je bio ne interesantan za ljubitelje fps-a?

Verovatno se o njemu slabo pisalo zato sto ga je nemoguce igrati. Prakticno je moguce, ali niko normalan ne bi gurao ruke u kuciste i cupao kablove svaki put pre pokretanja igre.

Inace, meni je kec bio ok tako da bi mi se verovatno i dvojka svidela ali ja sam jedan od onih normalnih. ;)

Igrao do pola-smorilo me.Prvi deo mnogo bolji.

ma i meni je brzo dosadio.mrzelo me je da ga zavrsim,iako sam dosta voleo keca.
Verovatno se o njemu slabo pisalo zato sto ga je nemoguce igrati. Prakticno je moguce, ali niko normalan ne bi gurao ruke u kuciste i cupao kablove svaki put pre pokretanja igre.

Inace, meni je kec bio ok tako da bi mi se verovatno i dvojka svidela ali ja sam jedan od onih normalnih.
ako ti je problem da zavuces ruku u kuciste onda je lepo zavuci u dzep...
nikada nisam razumeo ljude kojima je problem da izvuku dva kabla,odigraju igru i vrata ta dva kabla.

borab je napisao(la):
Cini mi se da u principu nije los, ali se malo pisalo o njemu u ovoj sobi. Da li ga je neko ko ga ima zavrsio ili je bio ne interesantan za ljubitelje fps-a?
? Dozvoljavaš li da se možda nije svideo ni ljubiteljima akcionih avantura? Nisam nešto primetio da se takve igre ne igraju od strane korisnika ovog foruma. ;)
Ili je to nešto na račun ljudi koji vole fps? Ili možda želiš da kažeš kako ljudi koji igraju fps nemaju ukusa? Itd...

filipenko je napisao(la):
? Dozvoljavaš li da se možda nije svideo ni ljubiteljima akcionih avantura? Nisam nešto primetio da se takve igre ne igraju od strane korisnika ovog foruma. ;)
Ili je to nešto na račun ljudi koji vole fps? Ili možda želiš da kažeš kako ljudi koji igraju fps nemaju ukusa? Itd...
:trust:
da tebi nije malo dosadno,pa pokreceh ovakve rasprave?

filipenko je napisao(la):

Svasta. :zgran:

Ako je neko ljubitelj fps i akcionih igara, taj sam.

Ja licno sam ga igrao do poslednjeg nivoa, keca sam zavrsio, ali u dvojci me smorilo na kraju, stalno se pojavljuju dok ne zavrsis poslednji nivo, ali brate, to traje dugooooooo, i puno je to nerviranja za mene zato je i nisam zavrsio.

Znam jednu osobu koja je zavrsila, i nisam cuo da za jos nekog, bar u mojoj okolini.

Ja sam ga presao celog
toliko muke na zadnjem nivou za glupi kraj koji traje nekoliko sekundi
ja sam dobio good ending
ima valjda nekoliko zavrsetka 4 ako se ne varam

stoji da je prvi deo mnogo bolji

onda nisam mnogo propustio, obzirom da do dan danas nisam pokrenuo igru (ja spadam u onu grupu ljudi koji ne vole da zavlace ruku u kuciste i cupaju kablove, a u dzep jos manje :)), ako mi je to neka uteha...

Vrh Dno