ako ti je problem da zavuces ruku u kuciste onda je lepo zavuci u dzep...Verovatno se o njemu slabo pisalo zato sto ga je nemoguce igrati. Prakticno je moguce, ali niko normalan ne bi gurao ruke u kuciste i cupao kablove svaki put pre pokretanja igre.
Inace, meni je kec bio ok tako da bi mi se verovatno i dvojka svidela ali ja sam jedan od onih normalnih.
? Dozvoljavaš li da se možda nije svideo ni ljubiteljima akcionih avantura? Nisam nešto primetio da se takve igre ne igraju od strane korisnika ovog foruma.borab je napisao(la):Cini mi se da u principu nije los, ali se malo pisalo o njemu u ovoj sobi. Da li ga je neko ko ga ima zavrsio ili je bio ne interesantan za ljubitelje fps-a?
:trust:filipenko je napisao(la):? Dozvoljavaš li da se možda nije svideo ni ljubiteljima akcionih avantura? Nisam nešto primetio da se takve igre ne igraju od strane korisnika ovog foruma.
Ili je to nešto na račun ljudi koji vole fps? Ili možda želiš da kažeš kako ljudi koji igraju fps nemaju ukusa? Itd...
filipenko je napisao(la):? Dozvoljavaš li da se možda nije svideo ni ljubiteljima akcionih avantura? Nisam nešto primetio da se takve igre ne igraju od strane korisnika ovog foruma.
Ili je to nešto na račun ljudi koji vole fps? Ili možda želiš da kažeš kako ljudi koji igraju fps nemaju ukusa? Itd...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari