Šta je novo?

Sudeki

sa3ani

Slavan
Učlanjen(a)
10.12.2004
Poena
319
http://www.sudekipc.com/

Japanski RPG, koji ima uzasno iritirajuci bug sa zvukom..izasao je patch ali samo za original..za sada igram bez zvuka, ima li neko ko zna kako da resim problem ? ( ko je igrao zna koji je problem u pitanju ;)

Inace, u pitanju je port sa Xbox-a , za koji postoji gomila slicnih igrica...
Koju manga RPG igru predlazete ( sem FF serijala ;), buduci da su u poslednje vreme ovakvi naslovi za PC cista retkost, ili se ja varam...

pozdrav
:,,:

Evo da bacim neke utiske nakon 2-3 dana igranja, tj. nekih 7-8 sati ukupnog game playa...u pocetku igra moze da deluje zbunjujuce, tj. njen battle system jer je real time uz mogucnost bullet time-a kada recimo birate koju ce te magiju da bacite ( special attack ), ili da prizovete pomoc u obliku Bozanske intevencije ;) ( spirit strike )...svo vreme kontrolisete jedan od likova a koga ce te kontrolisati birate sa F1/F2...ovo takodje zna da smeta za vreme borbi, dok se ne naviknete, jer dok se vi sibate ostali likovi ce raditi sta im je volja , tj. da budem prezicniji postoje 3 A.I. instrukcije koje im mozete zadati 1.attack, 2.defend, 3.retreat, u zavisnosti od kojih ce vasi saborci napadati, braniti se ili jednostavno bezati iz bitke...pohvalno je sto nece sami bacati skill attacks i na taj nacin trositi SP poene, nego jednostavno preuzmete kontrolu nad datim likom ukoliko ima potrebe za njegovim specijalnim mogucnostima...grafika je zadovoljavajuca, u duhu je FF serijala, sa dosta cut scena...kako jos jednu od mana izdvojio bi snimanje pozicija iskljucivo pomocu check pointa, ali na svu srecu razmak izmedju istih i nije toliko velik koliko sam do sada uspeo da primetim.
Sto se tice upgradea likova on je prilicno uproscen, ali i dalje posedujete potpuno kontrolu nad tim koji ce te segment vasih karakteristika da unapredite, povecanje HP, SP, ili ucenje novih specijalnih poteza, jacanje snage, itd.
Upgrade oruzja i oklopa se vrsi kod lokalnih blacksmithova, oruzja uglavnom imaju slotove koje punite odredjenim skrolovima i na taj nacin vrsite upgrade.
Prica je prilicno linearna, ali za sada mi to ne smeta, jer i onako nisam ni ocekivao neki ozbiljan RPG, odavno sam posle Grandie 2 trazio nesto slicno i evo konacno sam nasao :).
Side questovi postoje ali su nekako bas previse usputno definisani tako da vrlo lako mozete i da ih promasite prateci glavnu pricu, do sada sam resio cini mi se ukupno 3 i to vise slucajno nego namerno.
Procitao sam na net-u da je igru moguce preci za manje od 20 sati ukupnog game play-a, sto samo po sebi govori da igra nije previse zahtevna za igraca, ja je vise vidim kao laganu voznju, do sada sam naisao na jedan malo jaci problem koji sam resio iz 4-5 puta ( problem - bitka ).

Toliko za sada, ako je zavrsim a mislim da hocu, javicu ukupnu impresiju...i da, problem sa zvukom je i dalje prisutan, mozda ce ih resiti novi drajveri za zvucnu ( tako predlazu na nekim forumima ), ali za sada nisam stigao da ih potrazim.
Pozdrav,
:,,:

Nazad
Vrh Dno