Šta je novo?

subtitle za LOTR prosirenu verziju

Mellow

Čuven
Učlanjen(a)
02.05.2002
Poena
619
Narode,
da li neko ima, ili ako nema da li zna gde se moze naci divx subtitle za Fellowship of the ring prosirenu (extended verziju), s obzirom da sam istu danas dobio bez subtitle.
Moze i engleski nema veze.
Hvala unapred

Imas na dvd.box.sk

srpski, cirilica...

E shta je dodato u toj extended verziji?
I gde kod nas ima da se nabavi divx?

Misha je napisao(la):
E shta je dodato u toj extended verziji?
I gde kod nas ima da se nabavi divx?

Takodje zivotno zainteresovan boom

Ql...

Ajd' kad se nadje kod nas, neka neko javi...

Od sledeće nedelje izlazi kod nas na DVD-u. Zvanično obaveštenje TUCK-a, ali ništa ja njima ne verujem, zvanično :D

Hvala za adresu.
Sto se filma tice ima jedno 40 min. novog materijala po celom filmu. Super je, cim izadje dvd treba ga uzeti.
Jedno pitanje.
Kako da konvertujem subtitle u format koji razume Micro DVD player, s obzirom da ga ovako ne razume i da ne mogu da ga koristim.
Pozdrav.

Pa najjednostavnije ti je da to uradiš uz pomoć SubAdjusta.

Učitaš Source fajl, i upišeš kako će ti se zvati film u targetu. Onda kliknes na Conversion: i staviš MIcro DVD Player. I gore moraš označiti u kojem ti je frame rates source titl...

Eto, toliko...

Brutalan Zlica je napisao(la):
Takodje zivotno zainteresovan boom

Pametna politika sa izdavanjem... Prvo pogledaš film, pa kupiš posle DVD, pa posle 6 meseci opet DVD sa produženom verzijom...
I tako 3 puta...

Mellow je napisao(la):
Hvala za adresu.
Sto se filma tice ima jedno 40 min. novog materijala po celom filmu. Super je, cim izadje dvd treba ga uzeti.
Jedno pitanje.
Kako da konvertujem subtitle u format koji razume Micro DVD player, s obzirom da ga ovako ne razume i da ne mogu da ga koristim.
Pozdrav.
Stigli su mi DVD-ovi danas, poštom, naručio sa Amazona 35€. Javiću za par dana utiske.

Vrh Dno