Šta je novo?

Subtitle Workshop - Cannot render media

Kritika

Slavan
Učlanjen(a)
26.02.2010
Poena
320
Kad pomoću Subtitle Workshop 4 BETA 4 (dakle najnovija verzija) hoću da sinhronizujem titl prilikom otvaranja videa (MPEG-4) javi Cannot render media.

Zna li neko kako ovo rešiti?

Poslednja izmena:
Treba ti neki directshow overlay decoder tipa ffdshow

Da, ako je to ffdshow mora takodje staviti pod raw video mod na all supported koliko se secam , ako je pod win 7.

Instaliran je ffdshow. Win 7

Kako ga ispravno podesiti?

Napisah ti gore , ali ne sa tom verzijom beta koja je djubre obicno vec sa 2.51 final koja radi bez greske na svim windows platformama.

Hajde molim te malo detaljnije biram podešavanja za enkoder ili dekoder a potom kako dolazim do opcije raw video mod

Skini staru verziju 2.51 final i nece imas uopste problema. Seizmos je u pravu, nova verzija je uzas.

Ja sinhronizujem titl bez da pustam video u subtitle workshop, ali samo ako je video iz jednog fajla. Samo zapamtim-zapisem tacno vreme prikazivanja prve i poslednje recenice u filmu pa idem na edit\timings\adjust\adjust subtitle i tu upisem, idem na adjust i to je to.

Ne znam kakve veze ima raw video sa filmovima.
Subitle workshop nikad nisam koristio osim za konverotvanje titlova
U time Adjusteru sa ffdshovom radi bez problema i x264 i xvid/divx

@weasel

Mora da stavi raw video kao all suported jer nece da mu renda sub. workshop, i ja sam na 7mici imao takav problem i kako sam kliknuo to cudo u ffdshow sve je proradilo najnormalnije i ne postoji niti 1 fajl u 720p ili 1080p da ga ovaj program nece otvoriti te je posle poslic oko titlova prava milina i uzivancija. potrebno je i haali imati takodje uz ffdshow.

PA to je onda bug do subtiel workshopa- nisam znao za to .

Nazad
Vrh Dno